Гейминг мишки

Какво е DPI и Polling Rates

Ако скоро сте търсили нещо свързано с гейминг периферията, сигурно сте обърнали внимание, че цените на различните артикули са нереално напомпани. Слушалки, мишки, клавиатури… всичко със своите плюсове и минуси. Като уж по-скъпото е по-добро, но така ли е?

Конкретно днес ще обърна внимание на мишките, защото за последните 2 месеца се сблъсках с няколко, и откровено ми се беше вдигнало кръвното до последна степен. Няколко думи, без които не може…

(още…)

Facebook реклама

Facebook реклама оптимизирана за таблети и мобилни телефони

Facebook реклама стига да знаете как, може да спомогне издигането на бизнеса ви значително, да увеличите трафика към корпоративния Ви сайт, да повишите продажбите и да превърнете потенциалните Ви клиенти в реални. За целта тя трябва да е целенасочена, обмислена и всеобхватна. Достигането до максимален брой таргетирани хора е целта ви, а тя трябва да бъде изпълнена, за да има полза от рекламирането.

(още…)

Хактивисти - Anonymous

АНОНИМНИТЕ публикуваха адреса на президента – Прекрачиха границата!

Анонимните са доказвали хиляди пъти, че тяхната сила няма равна. Но дали не прекрачиха границата този път? Хакерската организация е разкривала не веднъж лична информация за фирми и частни лица, с които са били в несъгласие. Днес, обаче ‘изтичането на информация’ отиде на съвсем друго ниво като в мрежата изтече президентския адрес.

(още…)

Wordpress Tutorial 1

Базови познания по WordPress

Всеки уеб програмист ще ви каже, че CMS системите са изключителни полезни за изграждането на уебсайтове, защото спестяват много време и нерви. WordPress е точно такава система, фокусирана върху удобството при ползването и при разработване. Инсталацията става за секунди, а конфигурирането – до няколко минути и хоп – имате собствен уебсайт!

(още…)

CooliceHost

CooliceHost – Скоростен и надежден хостинг

Ако търсите надежден хостинг за Вашия сайт, компанията предлага възможно най-бързите решения на достъпни цени. Стартовите планове са – €2.98 на месец за споделен SSD хостинг и €4.97 на месец за споделен HDD хостинг, имащ ресурсите на VPS.

(още…)

Dell Latitude E7440

Топ 6 лаптопи за 2014

Изминаха девет месеца от началото на годината, с края на отпуските и началото на учебната година е време да ви представим топ лаптопите за 2014-та. Впечатлени сме от някои геймърски машини, възхода на Haswell чиповете и подобренията в Chromebooks (в тази класация не сме включили гугълски машини).

(още…)

Bitcoin Logo

Влезте в Биткойн историята

Биткойн е мрежа, която дава възможност за въвеждане на нова разплащателна система и напълно нов вид дигитални пари. Това е първата децентрализирана мрежа за разплащания, базирана на Р2Р технологията, която се поддържа от нейните потребители и няма централна власт или посредници.

(още…)

Statistics

Постна статистика за 2013

Доста късно този път, но все пак жеста е важен. 😀 За много години на всички стари и нови посетители на моя скромен блог. А сега и към по-скучната част – отново… 🙂

(още…)

ASUS Nexus 7 2013

Таблет ASUS Nexus 7 2013 – тънък, лек и мощен

Днес таблетите набират все по-голяма популярност, сред интернет потребителите. Макар и да не са много удобни за работа (все пак зависи и от работата), броят на хората, които се сдобиват с такова устройство, се увеличава с всеки изминал ден. Най-често, таблетът бива използван за интернет и за игри. Тук се крият и причините за това, че все по-често, децата искат от своите родители, да им купят таблети – модерно е, вършат работа за сърфиране в мрежата и за играене на определени игри, а освен това, голяма част от тийнейджърите вече имат такива, и ако Вашето дете няма, ще се чувства изостанало, пренебрегнато и подценено.

(още…)