Анонимните са доказвали хиляди пъти, че тяхната сила няма равна. Но дали не прекрачиха границата този път? Хакерската организация е разкривала не веднъж лична информация за фирми и частни лица, с които са били в несъгласие. Днес, обаче ‘изтичането на информация’ отиде на съвсем друго ниво като в мрежата изтече президентския адрес.

Прикачваме снимка от Twitter, тъй като вече е изтрита, но в кешираните страници все още може да бъде намерена информацията:

Хактивисти - Anonymous

Изглежда „виновниците“ за изтичането на тази информация са именно Анонимните. Не е ясно какво точно е предизвикало такава реакция, но се носят слухове, че това се е случило заради желанието на президента да подкрепя войната с дронове, както и разрешаването за пълно наблюдение на NSA над жителите.

Но не всичко прилкючи до тук. Хактивистската организация пусна името на президента, неговата фамилия, имената на роднините му, както и адреса на местоработата му. Цялата тази информация в момента е в интернет, където всеки с елементарни познания може да я намери.

Дали Анонимните прекрачиха границата този път, когато пускат толкова конфиденциална информация за лидера на армията? Напишете в коментарите какво мислите. _

Категории: И.Т.

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *