обувки онлайн

Обувки онлайн: 5 съвета за успешно пазаруване

Пазаруването на обувки онлайн е голямо удобство, но също така носи и някои рискове, които трябва да се имат предвид.

Преди всичко останало, трябва да сте много внимателни, да не бързате и да вземете предвид няколко важни аспекта, за да се уверите, че избирате правилния размер и качество на обувките.

(още…)
Покупка на спално бельо

Покупка на спално бельо с точния размер

При покупка на спално бельо има много фактори, на които трябва да се обърне внимание и размерите са един от тях. Ето защо, преди да закупите каквото и да било, уверете се, че размерът на спалното бельо съответства на вашето легло и матрак.

(още…)
Балетки - балеринки

Дамски обувки тип балетки (балеринки)

Дамски обувки тип балетки, известни още като „балеринки„, са популярни като избор сред много жени. Това са вид обувки, които се характеризират с лек и нежен дизайн, наподобяващ този на обувки за балет, от където идва и името им.

(още…)
Рокли лято 2023

Рокли лято 2023 – как да изберем правилната

Рокли лято 2023 – удобни, ефирни, женствени… това са роклите за лятото. Трябва да присъстват във всеки празничен гардероб и куфар за празнична лудост. Те придават чар, не изискват сложен стил и перфектно подчертават предимствата на женската фигура.

(още…)
Дъждобран

Може ли дъждобран да бъде връхна дреха

Едва ли сте си представяли, че един дъждобран може да играе ролята на моден акцент във вашето облекло. Предназначението на дъждобрана е по-скоро практично, от колкото модно, но това не пречи да го възприемате като още една връхна дреха във вашия гардероб.

(още…)
Черен бански за супер визия

Какъв бански да изберете за супер визия?

С наближаващото лято вечният проблем се завръща… Как да изберем бански и туника или рокля? Има толкова много различни видове силуети, че е трудно да се намери универсален наръчник, който да реши проблема с избора на правилния костюм веднъж завинаги.

(още…)
Защо да приемаме повече желязо

Защо да приемаме повече желязо

Желязо – каква е ролята му в тялото и как да си го набавяме? Желязото е едно от онези вещества, от чието количество в организма зависят немалко процеси. Жизненоважните процеси в тялото (образуване на хемоглобин, например) са подвластни на този елемент.

(още…)
Детокс на организма

Детокс на организма – мисията възможна

Решаването, че е време за детокс на организма, за да освободите тялото си от токсините, може да бъде голяма стъпка за вас. Процесът на детоксикация обаче може да бъде непосилен за много хора. Как да разберете какви храни да ядете? Какви симптоми можете да очаквате да изпитате? Колко ще продължи самия детокс?

(още…)