тълкуване на сънищата

Тълкуване на сънищата за здравето ни

Трудно ли е тълкуване на сънищата и какво казват те за здравето ни? Сънищата, като интригуващ и неизвестен аспект на човешкия опит, са използвани за столетия от хората за тълкуване и разбиране на различни аспекти от техния живот.

(още…)
Ятрогения

Ятрогения – какво представлява и какви са ефектите

Какво е ятрогения и какви са психологичните ефекти? Когато търсим медицинска намеса, като пациенти винаги се надяваме на най-добрия развой, което е и причината да се свържем със специалист. Очакваме лекарят да разбере точно какъв е проблемът, да постави точната диагноза и да назначи терапия или лечение, които да премахнат и симптомите, и причинителя. Невинаги обаче нещата се развиват точно по този начин и резултатите ни оставят без удовлетворението, което сме очаквали.

(още…)
Лечение на косопад

Лечение на косопад – какво можем да направим по въпроса

Какво работи или не работи като лечение на косопад? Да започнем с това, че не всяко капене на косата може да бъде счетено като медицински (или естетичен) проблем. Съвсем нормално е ежедневно да губим малко количество коса, която се възстановява с времето. Нещата обаче не стоят така с постоянното капене на косата и видимата загуба на обем, осезаемото оредяване и преместване на крайната линия на косата.

(още…)
Лоуфърите - какво представлявавт

Лоуфърите – какво представляват и кога са подходящи

Лоуфърите са тип стилни и удобни дамски обувки, които се правят от естествена или еко кожа. В класическата си форма, те се предлагат с нисък и дебел ток и не изискват закопчаване и използване на връзки.

(още…)
обувки онлайн

Обувки онлайн: 5 съвета за успешно пазаруване

Пазаруването на обувки онлайн е голямо удобство, но също така носи и някои рискове, които трябва да се имат предвид.

Преди всичко останало, трябва да сте много внимателни, да не бързате и да вземете предвид няколко важни аспекта, за да се уверите, че избирате правилния размер и качество на обувките.

(още…)
Покупка на спално бельо

Покупка на спално бельо с точния размер

При покупка на спално бельо има много фактори, на които трябва да се обърне внимание и размерите са един от тях. Ето защо, преди да закупите каквото и да било, уверете се, че размерът на спалното бельо съответства на вашето легло и матрак.

(още…)
Балетки - балеринки

Дамски обувки тип балетки (балеринки)

Дамски обувки тип балетки, известни още като „балеринки„, са популярни като избор сред много жени. Това са вид обувки, които се характеризират с лек и нежен дизайн, наподобяващ този на обувки за балет, от където идва и името им.

(още…)
Рокли лято 2023

Рокли лято 2023 – как да изберем правилната

Рокли лято 2023 – удобни, ефирни, женствени… това са роклите за лятото. Трябва да присъстват във всеки празничен гардероб и куфар за празнична лудост. Те придават чар, не изискват сложен стил и перфектно подчертават предимствата на женската фигура.

(още…)