Рокли лято 2023

Рокли лято 2023 – как да изберем правилната

Рокли лято 2023 – удобни, ефирни, женствени… това са роклите за лятото. Трябва да присъстват във всеки празничен гардероб и куфар за празнична лудост. Те придават чар, не изискват сложен стил и перфектно подчертават предимствата на женската фигура.

(още…)
Дъждобран

Може ли дъждобран да бъде връхна дреха

Едва ли сте си представяли, че един дъждобран може да играе ролята на моден акцент във вашето облекло. Предназначението на дъждобрана е по-скоро практично, от колкото модно, но това не пречи да го възприемате като още една връхна дреха във вашия гардероб.

(още…)
Черен бански за супер визия

Какъв бански да изберете за супер визия?

С наближаващото лято вечният проблем се завръща… Как да изберем бански и туника или рокля? Има толкова много различни видове силуети, че е трудно да се намери универсален наръчник, който да реши проблема с избора на правилния костюм веднъж завинаги.

(още…)
Защо да приемаме повече желязо

Защо да приемаме повече желязо

Желязо – каква е ролята му в тялото и как да си го набавяме? Желязото е едно от онези вещества, от чието количество в организма зависят немалко процеси. Жизненоважните процеси в тялото (образуване на хемоглобин, например) са подвластни на този елемент.

(още…)
Детокс на организма

Детокс на организма – мисията възможна

Решаването, че е време за детокс на организма, за да освободите тялото си от токсините, може да бъде голяма стъпка за вас. Процесът на детоксикация обаче може да бъде непосилен за много хора. Как да разберете какви храни да ядете? Какви симптоми можете да очаквате да изпитате? Колко ще продължи самия детокс?

(още…)
Дамски якета - любим аксесоар

Дамски якета – защо са любимият ни аксесоар

Защо точно дамски якета са любимия аксесоари на жените? Представителите на нежния пол знаем, че понякога отстрани изглеждаме нелепо с дилемите си относно какво да облечем, или кой нюанс сенки за очи най-добре пасва на тоалета. Само ние си знаем колко трудно ни е наистина понякога.

(още…)
професионален домоуправител

Как да подберете професионален домоуправител?

В днешния материал ще разберем как да подберете фирма за услуги на професионален домоуправител? За голям период от време беше общоприето обитателите на една жилищна сграда сами да избират своя домоуправител, който да решава всички общи проблеми. С течение на времето обаче, въпросните „домоуправители“ трудно успяваха да управляват сградата, поради наличието на все по-зачестилите междусъседски конфликти.

(още…)
Пренасяне на пиано - как

Пренасяне на пиано – как се прави

Преместването на пиано от една стая в друга изглежда проста и лесна работа. Но ако е необходимо пренасяне на пиано в нов апартамент или къща, този процес би бил труден без помощта на професионални хамали, които да са наясно важността на точната работа при пренасяне на музикални инструменти. Трудността се състои в теглото и размерите му, тъй като в някои случаи теглото на пианото достига 360 килограма. Поради това, пренасянето му трябва да се извършва особено внимателно, защото само една грешка на товарача може трайно да го повреди по някакъв начин.

(още…)