Ковид тестове

Тестване за COVID-19 – потърсете специалисти

Тестването за COVID-19 се превърна в част от нашето ежедневие. То се изисква на редовна база за да можем да продължим да живеем колкото е възможно по-близо до това, което приемаме за нормално.

Read more “Тестване за COVID-19 – потърсете специалисти”
ВиК услуги София цени

3 признака, че имате теч зад стената

Голяма част от живота ни е обвързан с това да имаме достъп до вода, това е белегът на модерната цивилизация, свикнали сме с този лукс, та дори не се замисляме за него. Това е така докато не се установи проблем в системата и не ни се наложи да извикаме водопроводчик, за да ни помогне.

Read more “3 признака, че имате теч зад стената”
Флешлайт - Fleshlight

5 неочаквани ползи от покупката на флешлайт

Един от най-популярните модели мъжки мастурбатори е известен под името флешлайт, което в превод от английски означава фенерче. Наименованието не е случайно. То се дължи на изключителната прилика между това приспособление и истинските фенерчета. Има издължена дръжка, която завършва с отвор, наподобяващ влагалище.

Read more “5 неочаквани ползи от покупката на флешлайт”
Машина за боядисване

Машини за безвъздушно боядисване

Безвъздушната система за пръскане на бои дава гладък слой покритие върху повърхности, което практически е невъзможно да се постигне с помощта на четка или валяк.

Read more “Машини за безвъздушно боядисване”

Плочки за баня в Стара Загора

Купуване на плочки за баня – полезни насоки

Плочките могат да добавят стил и цвят във Вашата баня. Като се има предвид голямото разнообразие от опции в магазините за плочки за баня в Стара Загора, може да сте сигурни, че ще се намери по нещо за всеки вкус и бюджет. Въпреки следването на индивидуализъм и собствен стил, все пак е добре да се наблегне на безопасността, лесната за почисвтане повърхност и функционалността, когато става въпрос за плочки.

Read more “Купуване на плочки за баня – полезни насоки”

10 авто аксесоара, които трябва да имате

10 ценни автоаксесоари, които трябва да имате

Всеки шофьор ежедневно се сблъсква с различни проблеми, свързани с автомобила. Неща като спукана гума, изтощен акумулатор и т.н., са не само неприятни, но и могат да Ви оставят на пътя за дълго време. Напредъкът в технологиите в днешно време, помага да се справим по-бързо и лесно с тези и други чести проблеми.

Read more “10 ценни автоаксесоари, които трябва да имате”

Ръководство за избор на щори

Ръководство за избор на щори за дома

Обмисляте ли за добавяне на щори в новия си дом или за замяна на сегашните? Ако е така, вероятно сте осъзнали, че избора на правилния модел може да е доста труден. С толкова много възможности, откъде да започнете?

Първо, важно е да знаете трите важни цели, за които ще служат щорите Ви:

  1. Контрол на светлината
  2. Създаване на уединение
  3. Добавяне на красота към Вашия дом

Read more “Ръководство за избор на щори за дома”

Пердета и завеси

6 хитрини за вашите пердета и завеси

Търсите нови завеси? Колебаете се какви трябва да са те, за да допълнят интериора на вашето жилище?

Завесите имат две основни цели: Да блокират светлината и да изглеждат добре.

За да блокират светлината, особено в спалнята, където тъмнината е от особено значение за качеството на съня, те трябва да са малко по-плътни и да бъдат по-широки и по-дълги от прозореца, който ще покриват.

Read more “6 хитрини за вашите пердета и завеси”

Стоманени или алуминиеви джнати за зимата

Стоманени или алуминиеви джанти за зимата?

С наближаването на зимния сезон е време да смените вашите летни гуми със зимни. Предимствата на тази промяна са добре известни на шофьорите, но често възникват някои трудности. Един от проблемите, който често се обмисля от водачите, е дали е възможно да се използват алуминиевите джанти и през зимата. Всъщност това е възможно и много собственици на коли предпочитат да карат с летите джанти, защото стоят много по-красиво, а каквото и да си говорим за господата това е изключително важно.

Read more “Стоманени или алуминиеви джанти за зимата?”

Пет правила за избор на диван

5 златни правила за избор на диван

Купуването на мека мебел и най-вече на диван е една от най-важните инвестиции, които вероятно ще направите при реализирането на интериорния дизайн на вашето жилище. Следните няколко съвета ще ви бъдат от полза, за да вземете правилното решение.

Read more “5 златни правила за избор на диван”