Осветление в къща и градина

Осветление на двора на къща и пътеки в градината

Да поговорим за осветление. Ако сте имали късмета да сте собственик на частна къща, тогава вероятно сте успели да се погрижите за района около сградите. В крайна сметка създаването на уютна градина, алеи и тревни площи е не по-малко важно от подреждането на вътрешната украса на къщата.

Read more “Осветление на двора на къща и пътеки в градината”
Правилната рокля

Рокля – как да изберем правилната

Често се случва първо да купуваме рокля, която просто ни харесва, а след това да мислим как, къде и с какво ще я носим. Просто се наслаждаваме на пазаруването. И тогава носим дрехата вкъщи и се оказва, че чисто новата рокля е твърде неподходяща за работа. И когато имаме възможност да посетим дадено събитие или да отидем на кино, не можем да я облечем отново, защото в гардероба ни няма обувки, които да подхождат.

Read more “Рокля – как да изберем правилната”
Почивка в Созопол с ол инклузив

Почивка в Созопол – с или без ол инклузив

Созопол е напоследък наистина доста популярна дестинация за почивка. Всъщност, без да преувеличаваме, можем да кажем, че градът се е превърнал в любимо място за прекарване на лятната ваканция край морето.

За повечето българи интересът към Созопол дотолкова е нараснал, че повече хора се интересуват от ваканция там, отколкото в много други топ курорти по Черноморието, измествайки от първенството дори Слънчев бряг.

Популярността на Созопол си има плюсове и минуси

Да бъде толкова популярен курорт, за Созопол съответно има както положителни, така и доста отрицателни страни. Разбира се, позитивите преобладават, като сред тях са по-бързото развитие на града, подобряването на инфраструктурата и развитието на културния живот.

Сред отрицателните страни, обаче, са препълнените плажове, шума и тълпите от туристи, покрай които вече е трудно дори да се намери свободно място по заведенията. Всъщност, именно на това ще обърнем внимание на следващите редове.

Как да организираме храненето си в един толкова оживен курорт

Когато градът гъмжи от посетители, съвсем логично е да се запитаме и дали ще можем да намерим спокойно кътче на плажа или в някое капанче, където да хапнем на спокойствие.

Плажовете като цяло са претъпкани, а вероятността не е много голяма да намерите спокойно място на пясъка без много хора наоколо. Ако търсите уединение, това не е мястото, на което ще го намерите.

Същото се отнася и за храненето. Когато Созопол е залят от посетители през летните месеци, заведенията буквално се “пръскат по шевовете” от посетители, което прави откриването на място за похапване много трудно и почти невъзможно.

Мислили ли сте за ол инклузив

Един от добрите варианти е да заложите на ол инклузив. Това има доста предимства, а много от хотелите предлагат на своите гости тази услуга (вижте в TravelCard.bg).

Ол инклузив включва осигуряване на храната и напитките като част от настаняването и за тях не е необходимо да се заплаща допълнително. Това ще ви позволи да спестите много пари от посещение на ресторанти.

Да не пропускаме и това, че дори и ако искате да похарчите малко по созополските заведения, няма гаранция, че ще намерите място само за да го направите. Ето защо, съветът на експертите е ако имате възможност за ол инклузив, не я пропускайте!

Дела срещу топлофикация

Дела срещу топлофикация

Когато става въпрос за граждански дела срещу топлофикация, най-често в такива длъжникът се впуска, вследствие на връчена заповед за изпълнение, издадена в полза на общинското еднолично акционерно дружество за топлоснабдяване. Тук ще разгледаме най-общо какво представлява самата процедура и какви са начините Ви за защита в нейните рамки.

Read more “Дела срещу топлофикация”
дамски боти

Как да изберем перфектния чифт дамски боти

Търсите перфектните дамски обувки за себе си или за вашата половинка? Ботите са почти универсална обувка, затова шансът да сбъркате, избирайки точно дамски боти е минимален.

Read more “Как да изберем перфектния чифт дамски боти”
Ковид тестове

Тестване за COVID-19 – потърсете специалисти

Тестването за COVID-19 се превърна в част от нашето ежедневие. То се изисква на редовна база за да можем да продължим да живеем колкото е възможно по-близо до това, което приемаме за нормално.

Read more “Тестване за COVID-19 – потърсете специалисти”
ВиК услуги София цени

3 признака, че имате теч зад стената

Голяма част от живота ни е обвързан с това да имаме достъп до вода, това е белегът на модерната цивилизация, свикнали сме с този лукс, та дори не се замисляме за него. Това е така докато не се установи проблем в системата и не ни се наложи да извикаме водопроводчик, за да ни помогне.

Read more “3 признака, че имате теч зад стената”
Етерични масла и дифузер

Как дифузерът с етерични масла помага на работа

На въпроса кои са най-добрите етерични масла за поставяне в дифузер, трудно може да се даде конкретен отговор. Причината за това е, че всяко масло си има своите уникални качества, които съответстват на различни поводи и на различни типове хора.

Read more “Как дифузерът с етерични масла помага на работа”
Флешлайт - Fleshlight

5 неочаквани ползи от покупката на флешлайт

Един от най-популярните модели мъжки мастурбатори е известен под името флешлайт, което в превод от английски означава фенерче. Наименованието не е случайно. То се дължи на изключителната прилика между това приспособление и истинските фенерчета. Има издължена дръжка, която завършва с отвор, наподобяващ влагалище.

Read more “5 неочаквани ползи от покупката на флешлайт”
Машина за боядисване

Машини за безвъздушно боядисване

Безвъздушната система за пръскане на бои дава гладък слой покритие върху повърхности, което практически е невъзможно да се постигне с помощта на четка или валяк.

Read more “Машини за безвъздушно боядисване”