SEO оптимизация в тежки времена

SEO оптимизация в тежки времена

Защо си струва SEO, да оптимизирате сайтовете си, да инвестирате в онлайн маркетинг, когато времената са тежки, по време на инфлация и стегнация?
Може да възникне следната ситуация: правите инвестиция за много пари на нова цена, но купувачите не купуват нищо, тъй като им е много скъпо. В резултат на това стоките просто ще лежат в склада.

Read more “SEO оптимизация в тежки времена”
SEO професионалист

Какво е SEO и защо да се доверим на доказан професионалист в бранша?

SEO оптимизацията е в основата на успеха не само за един уебсайт, но и за продажбите на всеки бизнес.

SEO оптимизацията е процес, който прави уебсайта “приятелски” за търсещите машини. Със СЕО се постигат високи класации, достига се до потенциални клиенти и търсене на вашите услуги или продукти в мрежата. Всичко това в комплекс драстично увеличава шанса за закупуване или поръчване на услуги.

Read more “Какво е SEO и защо да се доверим на доказан професионалист в бранша?”

Hreflang tags

Чък Норис казва – използвайте Hreflang правилно

Понякога дребни грешки при изпълнението на техническата част на SEO, могат да навредят не само на потребителите и тяхното добро прекарване на сайта, но също така и на вашето класиране и трафик. За глобални проекти, изключително неприятно може да повлияе неправилното имплементиране на Hreflang тага.

Read more “Чък Норис казва – използвайте Hreflang правилно”

Тактически негативни SEO стратегии

Тактически негативни SEO стратегии

Тъй като вече се оказва, че линкването може да бъде както от помощ, така и във вреда, аз започвам да се замислям все повече не само за позитивната, но и за негативната страна на SEO. Изграждането на линкове не е просто тактика за развитие на даден онлайн бизнес, но може и същевременно и да се използва във вреда на конкуренцията.

Read more “Тактически негативни SEO стратегии”

Jabse

Търсачка jabse

Може би много от вас се чудят какво е Jabse и за какво служи?

Jabse.com е морфологична търсачка, индексираща сайтовете от българското интернет пространство. Системата е изцяло собствена разработка и не използва готов софтуер за реализирането на търсещата или индексиращата част. Jabse всщност е акроним и означава: Just Another Bulgarian Search Engine. Според създателя се произнася като: джейбс, въпреки че не му пречат и произношенията като джабсе, ябсе и така нататък. Системата за търсене позволява намирането на думите от българския език независимо от конкретната форма, в която се срещат в индексирания документ – род, число, време и други.

Read more “Търсачка jabse”

ГЯРБ ВЕЧНЪЛС

гярб вечнълс

Слънчев бряг, гярб вечнълС или българският Лас Вегас – курорта на 2013-та година!

Тази година лятото започна с леки превалявания и не чак толкова високи температури. Хотелите по черноморието лека-полека започнаха да се пълнят с туристи от цял свят. Всеки търси хубави плажове, интересни забавления и като цяло една приятна лятна почивка. Какво по-хубаво от дълги раходки по топлия пясък, игри като плажен волейбол, фризби, футбол, бадмингтон (федербал), а защо не и добре познатия ни белот на по бира с приятели. Това достатъчно ли е за една добра почивка? Разбира се, но все пак нашите летни курорти предлагат множество барове, коктейли, възможности за каране на сърф, джет, делтапланер и много други забавления за любителите на адреналина.

Read more “гярб вечнълс”

”Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

”Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Началото на най-голямото SEO/SEM състезание в България за 2013-та година започа.

Ключовата фраза е: ”Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Забележете, че фразата е в кавички. Победителя ще бъде определен като първия, който се класира при търсене в кавички.

Read more “”Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?””