Пухкави одеяла

Пухкави одеяла на ОТЛИЧНИ цени

Всички пухкави одеяла са сред най-обичаните и практични аксесоари, които можете да намерите във всеки дом. Те осигуряват комфорт и уют, а вида им и разнообразните им дизайни ви дават възможност да добавите стил и да завършите визията на всяко пространство.

(още…)
Мартеници - какво символизират

Мартеници – какво символизират

Традицията да се носят мартеници е характерна и уникална за България, но тя постепенно добива популярност и сред други култури в различни части на света. Учените я разглеждат като сложна комбинация между древни обичаи и християнски вярвания.

(още…)
Поддръжка на градини

Поддръжка на градини на ресторанти и кафенета

Всеки собственик на ресторант със собствени градини знае колко много труд и усилия се изискват за да бъдат те в добро състояние, още повече че голяма част от посетителите идват не толкова заради храната, колкото заради атмосферата.

(още…)
Качествени шевни машини за вкъщи

Качествени шевни машини – нужни за вкъщи

Качествени шевни машини са незаменими помощници за всеки, който обича да поправя нещата сам, има интерес към DIY проектите, творенето, модата или просто предпочита да спести време и пари, вместо да се обръща към шивачи.

(още…)
Скално катерене - история

Скално катерене или стена за катерене

Скално катерене и стена за катерене са две форми на спорта, които са станали изключително популярни по целия свят. То може да се извършва както на открити скали, така и на стени за катерене, които могат да бъдат на закрити места, на открито или в затворени зали.

Скалното катерене е спорт, който изисква физическа издръжливост, техника и много умения. Изискват се много години на тренировки и опит, но същевременно може да е изключително забавно и изпълнено с адреналин.

(още…)
Видове дронове на пазара

Какви са видовете дронове на пазара?

Всеки един от нас поне веднъж е виждал снимки, направени от дронове. Качеството безспорно спира дъха, гледките са повече от прекрасни. След като види подобни гледки, то човек се замисля за собствено устройство, с което да прави подобни снимки. В тази статия ще обсъдим какви видове безпилотен летателен апарат може да срещнете и как да изберете подходящия за вас.

(още…)
Аглет

Аглет – накрайник за връзките за обувки

Аглет – понякога простичките неща имат най-непознати и сложни наименования. В света на обувките едно от най-причудливите имена е именно това за накрайника на връзките на обувкитеаглетът. От къде идва тази дума, каква е историята на накрайника, какви са неговите функции и още любопитни и интересни факти за аглетите събираме в този текст.

(още…)
Поставяне на дюбели в гипсокартон

Как да инсталираме дюбели в гипсокартон?

Вие сте новодомец и тепърва ви предстои да обзаведете и подредете дома си по ваш вкус, а това включва не само подреждане на мебели, и закачане на картини, закачалки и други неща, които ще трябва да поставите на стена. За целта обаче ще трябва да използвате специални крепежни елементи, които ще ви гарантират, че ще задържат вашата картина например на стената. Ако вашите стени нямат изолация от гипсокартон, то вие няма да имате никакъв проблем да забиете по един пирон и да си решите проблема. Но ако вашите стени са с гипсокартонена изолация, то ще имате някои затруднения, тъй като гипсокартона не е много добър материал.

(още…)

Евтино детско парти

Как да организираме детското парти с малко пари

Един от най-хубавите дни в живота на всяко дете несъмнено е неговият рожден ден. Това са тези скъпоценни 24 часа, в които малкият принц или принцеса не престават да получават подаръци, поднесени от приятели в училище или детската градина, баби, дядовци, лели, чичовци, приятели на мама, по-големи братя и сестри и т.н. Разбира се, няма как да пропуснем да споменем, че всяко едно детско парти е свързано с не малка инвестиция. Ако не разполагате с достатъчно средства, които да вложите в организацията на празненството,  то в текста по-долу ще прочетете няколко съвета, относно това как да създадем не скъпо, а скъпоценно парти за рожденика в семейството.

(още…)