Качествени шевни машини за вкъщи

Качествени шевни машини – нужни за вкъщи

Качествени шевни машини са незаменими помощници за всеки, който обича да поправя нещата сам, има интерес към DIY проектите, творенето, модата или просто предпочита да спести време и пари, вместо да се обръща към шивачи.

(още…)
Скално катерене - история

Скално катерене или стена за катерене

Скално катерене и стена за катерене са две форми на спорта, които са станали изключително популярни по целия свят. То може да се извършва както на открити скали, така и на стени за катерене, които могат да бъдат на закрити места, на открито или в затворени зали.

Скалното катерене е спорт, който изисква физическа издръжливост, техника и много умения. Изискват се много години на тренировки и опит, но същевременно може да е изключително забавно и изпълнено с адреналин.

(още…)
Видове дронове на пазара

Какви са видовете дронове на пазара?

Всеки един от нас поне веднъж е виждал снимки, направени от дронове. Качеството безспорно спира дъха, гледките са повече от прекрасни. След като види подобни гледки, то човек се замисля за собствено устройство, с което да прави подобни снимки. В тази статия ще обсъдим какви видове безпилотен летателен апарат може да срещнете и как да изберете подходящия за вас.

(още…)
Аглет

Аглет – накрайник за връзките за обувки

Аглет – понякога простичките неща имат най-непознати и сложни наименования. В света на обувките едно от най-причудливите имена е именно това за накрайника на връзките на обувкитеаглетът. От къде идва тази дума, каква е историята на накрайника, какви са неговите функции и още любопитни и интересни факти за аглетите събираме в този текст.

(още…)
Поставяне на дюбели в гипсокартон

Как да инсталираме дюбели в гипсокартон?

Вие сте новодомец и тепърва ви предстои да обзаведете и подредете дома си по ваш вкус, а това включва не само подреждане на мебели, и закачане на картини, закачалки и други неща, които ще трябва да поставите на стена. За целта обаче ще трябва да използвате специални крепежни елементи, които ще ви гарантират, че ще задържат вашата картина например на стената. Ако вашите стени нямат изолация от гипсокартон, то вие няма да имате никакъв проблем да забиете по един пирон и да си решите проблема. Но ако вашите стени са с гипсокартонена изолация, то ще имате някои затруднения, тъй като гипсокартона не е много добър материал.

(още…)

Евтино детско парти

Как да организираме детското парти с малко пари

Един от най-хубавите дни в живота на всяко дете несъмнено е неговият рожден ден. Това са тези скъпоценни 24 часа, в които малкият принц или принцеса не престават да получават подаръци, поднесени от приятели в училище или детската градина, баби, дядовци, лели, чичовци, приятели на мама, по-големи братя и сестри и т.н. Разбира се, няма как да пропуснем да споменем, че всяко едно детско парти е свързано с не малка инвестиция. Ако не разполагате с достатъчно средства, които да вложите в организацията на празненството,  то в текста по-долу ще прочетете няколко съвета, относно това как да създадем не скъпо, а скъпоценно парти за рожденика в семейството.

(още…)

Да се насладим на училището 1

Как да се насладите на училището

Училището не трябва да е тема, която да смрачава и натъжава ежедневието на децата. Много хора осъзнават липсата му едва, когато вече са пораснали и не се налага да посещават училище. Уви, животът преминава твърде бързо и е добре да се наслаждаваме на всеки миг от него.

(още…)

Професионално почистване на дома

Можем ли сами да почистим дома си перфектно?

  Възможно ли е сами да почистете дома си толкова добре, колкото и професионалист? В днешно време на работещите жени им е трудно да съчетават всички дейности. Колкото и да Ви се иска да се справите с всичко, понякога силите Ви просто не стигат! Тогава на помощ идват фирмите за почистване, ползите от които са много – докато си почивате, някой чисти дома Ви до блясък. Освен това, почистването се извърша с достатъчно професионални препарати и машини, с които обикновено домакинството не разполага.

(още…)

Избор на лаптоп 1

Правилния начин за избор на лаптоп

Искате да си купите лаптоп? Вашият вече е прекалено стар, не може да свърши задачите, които му поставяте? Дори не може да отвори един Фейсбук? Време е да вземете мерки и нов лаптоп. Да имаш стар лаптоп и да не можеш да работиш нормално на него, просто хаби излишни нерви.

(още…)

Акумулатори Berga 60Ah

От какво са направени акумулаторите?

Акумулаторът осигурява тока, който е нужен, за да се запали колата, светлините, стартера и други електронни допълнения. Това е възможно посредством специфични химични процеси, които се пораждат от взаимодействието на определени материали. Конструкцията на акумулаторът, позволява да бъде зареждан при различни операции, като едновременно с това осигурява постоянна мощност.

(още…)