Анални играчки за всеки вкус

Какви анални играчки се предлагат в магазините

Какви анални играчки се предлагат в магазините? Повечето еротични магазини могат да предложат цял куп играчки и приспособления за всеки вкус и предпочитания. Независимо какво харесвате, бъдете сигурни, че в един добре зареден магазин ще намерите всички, а дори и повече от това.

(още…)
Частни линейки София

Частни линейки – защо майки с деца ги избират

Услугите на частни линейки са нещо, от което никой не желае да се възползва стига да няма основателна причина за това. За съжаление напоследък все повече хора страдат от редица заболявания. Това, на практика, представлява сериозен фактор да търсим помощта на специалисти.

(още…)
Jack Ma AliBaba

Тъп хейт, да ви е густо!

Много отдавна се каня да хейтя на тази тема… всъщност от около 2016-та, а вероятно и по-отдавна.

Дори не знам дали „хейт“ е точната дума, по-скоро се каня да споделя моите „20 стотинки“ по въпроса с масовите мотивационни картинки, надписчета, клипчета и прочее.

(още…)
Лилиевата къща

Лилиевата къща – символ на българската реалност

Случайно или не един преминах в малка уличка в централната градска част на гр. Стара Загора. Отскоро съм в града и не съм много запознат с адресите и историята, но в тази малка уличка силно впечатление ми направи една красива зелена сграда. Къща! Красива стара сграда от забравените архитектурни времена. Такива сгради в Стара Загора има много и почти на всеки ъгъл. Някои са имали късмета да случат на стопанин и да бъдат реставрирани и добре поддържани, но други не били такива късметлии и са оставени на произвола на съдбата.

(още…)

Globul - Telenor Group

Поредната простотия на Globul

Наглост ли бе да го опишеш… Въпроса е принципен! МНОГО, МНОГО принципен! Докога мобилните оператори ще се подиграват с клиентите си? Докога ще правят подмолни работи зад гърба им? Кога ще се научат, че не ни пука за 5-те лева, а за отношението и прозрачността? Няма да се научат!

(още…)

Надебеляване

Надебеляването – шок и ужас

В началото Господ създаде земята и небето. Земята беше пълна със зеленчуци, спанак, броколи и какви ли не зелени неща за ядене. Имаше всякакви плодове, малки, големи, жълти, зелени. Адам и Ева се хранеха здравословно и изглеждаха прекрасно.

(още…)

Ученически пособия 1

Предстоящата учебна 2015-2016 година

Първият учебен ден е особен празник и събитие в живота на всяко едно дете, което за първи път ще се потопи истински в света на знанията. За малчуганите това е едно истинско приключение и запознанство с много нови приятелчета, но за родителите им е истинско предизвикателство, през което трябва да преминат. Вие трябва не само да закупите на децата си облекло за училище, както и по-официален комплект за първия учебен ден, но също така да изберете всички необходими ученически пособия – раници, несесери, моливи, флумастери, бои, учебници и така нататък. Списъкът с нужните неща е доста дълъг, особено ако не сте се сблъсквали с това преди и нямате друго дете, което вече да е преминало през това.

(още…)

Защо?

Защо?

Текста на тази песен е мое дело от далечната 2005-2006 година. Определено има нужда от сериозна редакция, но в крайна сметка чист и неподправен все още задава актуални въпроси…

(още…)

Пушенето е разрешено само в определени зони

Тютюнопушене и лицемерие…

Лятото на 2012-та година беше доста напрегнато и свободно време рядко се намираше. Това е причината да не отразя по никакъв начин събитията около пълната забрана за тютюнопушене на закрити обществени места. Изглежда през 2013-та този въпрос пак нашумя. Може би щях този път умишлено да го подмина, но се начетох и нагледах на лицемерни и нагли глупости лишени от всякаква логика.
Ще опитам да съм кратък и максимално изчерпателен, като естествено ще очаквам смислени и аргументирани коментари в подкрепа и на двете тези.

(още…)