Ако търсите надежден хостинг за Вашия сайт, компанията предлага възможно най-бързите решения на достъпни цени. Стартовите планове са – €2.98 на месец за споделен SSD хостинг и €4.97 на месец за споделен HDD хостинг, имащ ресурсите на VPS.

Малко информация за CooliceHost хостинг

През 2004 година, група от IT специалисти започва да се занимават с управлението на сървъри, като през тази година сформират CooliceHost.com, компания предлагаща хостинг решения за малкия и голям бизнес. В момента хостинг доставчика набира популярност, както на локалния пазар, така и на световния.
CooliceHost има за цел да предложи качествени услуги не само при споделения хостинг, но и VPS решенията, предлагащ също така и „междинен“ вариант за хората, нуждаещи се от ресурсите на един VPS – VPS Hybrid плановете.

CooliceHost – Уеб хостинг услуги и цени

Предложенията на хостнг доставчика са доста атрактивни. За момента се предлагат споделени планове, но компанията вече свободно може да предостави и VPS решения на своите клиенти.
Всички споделени хостинг планове са на Linux базирани сървъри, с интегрирани LifeSpeed и DDOS защита.

SSD споделен хостинг:

  • Webmaster Mini: €2.98 на месец. Това е най-малкият, стартов план на CooliceHost при SSD споделените планове. Той идва с 1 GB дисково пространство и имате право на  2 домейна.
  • Webmaster: €5.98 на месец. Този план ви предлага дисково пространство от 5 GB и 5 домейна. Един наистина добър план за развиващ се сайт.
  • Big Dog: €8.98 на месец. Тук имате 8 GB дисково пространство и 12 домейна.
  • Big Dog 2: €14.98 на месец, Това е най-големият план при SSD споделените планове, който ви дава 15 GB дисково пространство и неограничен брой домейни.

Всичко планове идват с cPanel, неограничен брой мейли, антиспам защита, лесна CDN интеграция, съхраняване на backup.
Повече можете да видите тук: http://coolicehost.com/web-hosting.html

VPS Hybrid (Semi-dedicated) планове (HDD):

  • LSV VPSh 512: €4.97 на месец. Добър стартов план при VPS Hybrid. Идеален за всеки набиращ скорост сайт. Планът предлага памет от 512 RAM и 15 GB дисково пространство.
  • LSV VPSh 1G: €9.97 на месец. Добро решение за вече развит сайт, генериращ сериозен трафик. Предлага се с 1 GB RAM и 25 GB дисково пространство.
  • LSV VPSh 2GB: €19.97 на месец. Тук получавате двойно RAM памет от 2 GB и почти двойно дисково пространство – 40 GB.
  • LSV VPSh 4GB: €34.97 на месец. Един от най-добрите и препоръчвани планове за големи сайтове. Планът предлага 80 GB дисково пространство и 4 GB RAM.

Всички планове от този тип имат: неограничен брой домейни, cPanel, неограничена база данни, голям брой PHP версии PHP 4.4, PHP 5.1, PHP 5.2, PHP 5.3, PHP 5.4, PHP 5.5 and PHP 5.6), над 90 PHP разширения.
Повече можете да видите тук: https://coolicehost.com/cloud-hosting.html

Компанията предлага за по-големите клиенти персонални решения, адаптирани за техните нужди и изисквания. Екипът на CooliceHost е винаги насреща да помогне, когато някой клиент има въпроси или нуджа от професионална консултация. Разполага също така с 6 европейски IP локации – Великобритания, Холандия, Германия, Испания, Франция, Италия, като по този начин всеки може да разположи бизнеса си в определена точка на Европа.

Хостинг от CooliceHostРегистрация и управление
Регистрацията за услугите на CooliceHost е лесна, удобна и отнема няколко минути. Единственото, което е нужно да направите е да изберете желания от Вас план и да го заявите, използвайки системата. Можете да се откажете от услугата в случай, че не отговаря на Вашите нужди в 15 дневен срок, като парите Ви ще бъдат върнати. Няма допълнителни такси.
След успешна регистрация, ще получите мейл с данните за Вашия акаунт, включващ информация за достъп и всичко необходимо, за да започнете да изполавате закупената от Вас услуга веднага. Ако възникне някакъв проблем, можете да бъдете сигурни, че с Вас ще се свържат веднага от компанията.

Uptime и устойчивост
Едно от най-важните характеристики, които привличат клиентите е високия процент uptime и устойчивостта на сървърите. Благодарение на мониторинг системата и набора от защити, CooliceHost по нищо не отстъпва на световните имена в бранша. Скоростта тук е гарантирана от LiteSpeed Enterprise Webserver.

Cpanel
CooliceHost използва най-популярния контролен панел – Cpanel, позволяващ лесна употреба и управление на сайтове Ви. Тук ще забележите още CMS инсталатор, поддържащ над 50 системи (WordPress, Drupal, Opencart, Joomla, Prestashop и др.), който ще ви даде възможност да създадете Вашия сайт буквално с няколко клика.

Поддръжка

Системата за запитвания, с която CooliceHost разполага е изключително удобна. Наистина ще получите качествена помощ от екипа на хостинг доставчика. Времето за отговор стандартно е до 24 часа, но обикновено до няколко часа се отговаря. И най-важното е, че отговора е решението на проблема.

Също така може да се видят на сайта и няколко разписани материала, които могат да Ви бъдат полезни при възникнал проблем. Идеално средство за нови потребители на услугата, които искат да решат проблемите си сами. Връзката с техническата поддръжка може да се осъществи както през сайта им, така и през форума за онлайн бизнес Predpriemach.com, като често там се публикуват новости и промоции, касаещи компанията.

Други коментари за услугите на CooliceHost
Разбира се, когато хората избират хостинг план, те често правят проучване и разпитват свои познати за възможни варианти. За момента, в мрежата се срещат само позитивни коментари за компанията и предлаганите от нея услуги, което говори за качество и професионално отношение.

В заклчение

Хостинг доставчикът CooliсeHost е успял да съчетае успешно безупречно качество на разумни цени. Техническата им поддръжка е на доста професионално ниво. Идеална опция за тези, които нямат знанията или времето да управляват собствен VPS, а имат нуждата от тези ресурси – VPS Hybrid (Semi-dedicated) плановете. Скоростта и DDOS защитата на машините им гарантира безпроблемната работа на всеки един сайт. Възможно е и избот измежду 6 IP локации в Европа (IP локацията във Франция е едва на около 100 км от дата център на Google).

Категории: И.Т.

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *