Водене на счетоводство и наемане на счетоводна къща

Водене на счетоводство и наемане на счетоводна къща

За водене на счетоводство трябва ли да наемем счетоводна къща? В миналото, хората масово предпочитаха да наемат счетоводители на трудов договор. В наши дни, обаче, когато повечето хора управляват малък бизнес, поддържането на още един служител на договор не изглежда като много атрактивна опция.

(още…)
Цените на счетоводните услуги - формиране

Цените на счетоводните услуги – формиране

Цените на счетоводните услуги се определят по различни критерии. Всяка счетоводна кантора има различен начин на ценообразуване. Някой избират пакетните цени, в които включват комплект от услуги, без които в повечето случаи една фирма трудно би се справила.

(още…)
Креативност в офиса

Кой е най-големият враг на вашата креативност

Креативност – чудите ли се какво е мястото ѝ във вашия бизнес? Малко са хората, които не отдават нужната за нея почит и внимание. Ако искате фирмата ви да бъде преуспяваща, а бизнесът ви разрастващ се, то значи, че креативността задължително трябва да присъства.

(още…)
Счетоводна къща

Счетоводна къща София – нуждаете ли се от външни счетоводни услуги

От счетоводните услуги на счетоводна къща могат да се ползват както тепърва стартиращи бизнеси, така и малки, големи и средни предприятия, които от дълго време осъществяват своята дейност. Ползите от избора на счетоводна къща София могат да бъдат много големи за вашия бизнес, стига да сте избрали подходящия доставчик на услуги, който да ви предоставя необходимото експертно обслужване.

(още…)
Фулфилмънт услуги България

Фулфилмънт – пълно ръководство

Кратко въведение в света на фулфилмънт центровете в България. Динамиката на съвременната реалност налага промяна в света на търговията, която е неизбежна за всеки един предприемач. Все повече и повече хора предпочитат да пазаруват през интернет и съответно все повече и повече собственици на бизнеси трябва да оптимизират онлайн сайтовете си така, че същевременно клиентът да бъде напълно удовлетворен и растежът на бизнеса – осигурен!

(още…)
Загора Груп БГ

Ключовата роля на дистрибутора на стоки

Разпределението на храната не е толкова просто. Не се свежда само до обаждането на оператор до производител на храна или до склад. Процесът зависи значително от участието на дистрибутора. Но има различни видове дистрибутори на хранителни продукти, като всеки от тях предлага уникални предимства. За да разберем напълно веригата за доставки, е важно да разберем ролята на дистрибуторските компании и видовете им, работещи в днешния логистичен пейзаж. В тази публикация ще научите как се случва разпределението на стоките и как то е от полза за производителите, търговците и в крайна сметка за крайния потребител.

(още…)

Добър адвокат София

Добър адвокат не се среща под път и над път – открийте правилния

Поне веднъж в живота на всеки му се налага да опре до компетентността, съветите, насоките и защитата на добър адвокат. В търсенето си на такъв, ние непрестанно си задаваме поредица от въпроси. Най-важното е как да бъдем сигурни дали този, на когото сме попаднали, е наистина добър в своята работа. В тази статия имаме за цел да ви предоставим полезна информация, благодарение на която да откриете онзи професионалист, способен да доведе нещата до положителен за вас край.

(още…)

Книги по поръчка

Книги по поръчка – ново начало за автори и издателства

Да се предлагаш сам на пазара е извън правилото. Казват го дистрибуторите – същите онези, които взимат книги от издателствата на консигнация (разбирай безплатно) и никой никога не разбира колко книги са продадени в действителност. Повечето от тях залежават по складовете или се връщат в ужасно състояние на издателствата. Най-страдащите от веригата автор-издател-дистрибутор-клиент са авторите. Те чакат с години благоволението на някой така да дистрибутира рожбите им, че да получат поне някакво заплащане за труда си. Досега то е варирало максимум до 15% от печалбата за продадени книги.

(още…)

Изработка на фирмено лого

Изработка на фирмено лого

Изработка на фирмено лого според нуждите на дадена фирма е широко разпространено явление. Тази практика на унификация и запознаване с фирмата, чрез логото й не е от вчера или днес. Практиката е наложила много успешни лога до момента и те са се превърнали в мощен генератор на клиенти и бизнес партньори. Кой, кога и защо е измислил логото няма голямо значение, по-важното е че логото е носител на уникална информация за една фирма.

(още…)