Загора Груп БГ

Ключовата роля на дистрибутора на стоки

Разпределението на храната не е толкова просто. Не се свежда само до обаждането на оператор до производител на храна или до склад. Процесът зависи значително от участието на дистрибутора. Но има различни видове дистрибутори на хранителни продукти, като всеки от тях предлага уникални предимства. За да разберем напълно веригата за доставки, е важно да разберем ролята на дистрибуторските компании и видовете им, работещи в днешния логистичен пейзаж. В тази публикация ще научите как се случва разпределението на стоките и как то е от полза за производителите, търговците и в крайна сметка за крайния потребител.

Read More

Добър адвокат София

Добрите адвокати не се срещат под път и над път – открийте правилния

Поне веднъж в живота на всеки му се налага да опре до компетентността, съветите, насоките и защитата на добър адвокат. В търсенето си на такъв, ние непрестанно си задаваме поредица от въпроси. Най-важното е как да бъдем сигурни дали този, на когото сме попаднали, е наистина добър в своята работа. В тази статия имаме за цел да ви предоставим полезна информация, благодарение на която да откриете онзи професионалист, способен да доведе нещата до положителен за вас край.

Read More

Книги по поръчка

Книги по поръчка – ново начало за автори и издателства

Да се предлагаш сам на пазара е извън правилото. Казват го дистрибуторите – същите онези, които взимат книги от издателствата на консигнация (разбирай безплатно) и никой никога не разбира колко книги са продадени в действителност. Повечето от тях залежават по складовете или се връщат в ужасно състояние на издателствата. Най-страдащите от веригата автор-издател-дистрибутор-клиент са авторите. Те чакат с години благоволението на някой така да дистрибутира рожбите им, че да получат поне някакво заплащане за труда си. Досега то е варирало максимум до 15% от печалбата за продадени книги.

Read More

Изработка на фирмено лого

Изработка на фирмено лого

Изработка на фирмено лого според нуждите на дадена фирма е широко разпространено явление. Тази практика на унификация и запознаване с фирмата, чрез логото й не е от вчера или днес. Практиката е наложила много успешни лога до момента и те са се превърнали в мощен генератор на клиенти и бизнес партньори. Кой, кога и защо е измислил логото няма голямо значение, по-важното е че логото е носител на уникална информация за една фирма.

Read More

Олекотени селскостопански плугове

Видове селскостопански плугове

Земеделието съществува от векове и благодарение на него много хора намират препитание и са преживявали през годините. Едни от най-важните инструменти, които всеки добър фермер трябва да притежава са плуговете. Всъщност плуга е това приспособление, което земеделецът използва, за да оре почвата. Орането е необходимо, за да подготви почвата за засяване. Без плуг, няма оран. Поради тази причина, земеделието е немислимо без него! През годините, плуговете са напреднали главозамайващо и в днешно време съществуват различни видове, които са на разположение за съвременния фермер.

Read More

Флаери 1

Флаерите – един изпитан начин за реклама

Много хора търсят ефективен начин за реклама на частния си бизнес, но не се сещат за добрите стари флаери. Днес е модерно да имаме сайт в интернет и да рекламираме чрез радио и телевизия. Въпреки всичко класическите печатни материали не са за пренебрегване, тъй като вършат много добра работа за популяризиране на марка, услуга или продукт.

Read More

Дизелово гориво

Съпоставка между дизел за отопление и дизелово гориво

Въпреки, че тези две горива се прилагат за различни цели, битовото гориво за отопление и дизела много си приличат и в някои случаи дори е възможно да бъдат взаимозаменяеми. Докато дизела е по-плътен, то консистенцията на горивото за отопление може да се срещне в различни форми.

В тази статия ще се опитаме да направим кратка съпоставка между дизеловото гориво, което се използва за превозни средства и горивото за отопление.

Read More

Коли под наем в София

Коли под наем в София – кои са задължителните въпроси, на които трябва да си отговорите

Отдаването на автомобили под наем е сериозен бизнес, целящ да задоволи търсенето на потребителите, които искат да пътуват свободно и независимо, спазвайки свой собствен график, пътувайки сигурно, комфортно и дори луксозно. Рент а кар услугите са нещо отдавна познато в развитите страни по света, което все по-масово се предлага и на родния пазар. Търсенето на коли под наем в София е значително, поради което фирмите, предлагащи услугата се множат ежедневно.

Read More

Какво следва - 1

Направих си сайт – какво следва?

Направили сте си сайт. Сега е време да го пуснете онлайн и да започнете да трупате посетители, а от тях пари. Добре, но това не става просто с няколко копчета. Имате два варианта – да се заемете със SEO оптимизацията сами или да се доверите на някоя фирма да свърши всичко вместо вас. Второто изглежда много по-апетитно, нали? Така е, но си има цена. Всяка компания предлага различна ценова листа и всяка компания ще ви предложи и различни условия и решения за вашия сайт. Нека да наблегнем на това “как да си изберете правилната фирма за оптимизация на сайта?”

Read More

Профил

Каква роля играе профилът в сайта за безплатни обяви?

ПрофилСъздаването на профил в сайт за безплатни обяви не се използва само за публикуването на обяви или за разглеждането на такива. Реално чрез него представяте себе си или фирмата, чрез която предлагате и продавате своите услуги. Именно поради тази причина трябва да обърнете сериозно внимание на тази профила си и да го обогатите по възможно най-добрия начин. С негова помощ ще изградите така необходимото доверие между Вас и потребителя, което може да Ви донесе само дивиденти в дългосрочен план!

Read More