Фулфилмънт услуги България

Фулфилмънт – пълно ръководство

Кратко въведение в света на фулфилмънт центровете в България. Динамиката на съвременната реалност налага промяна в света на търговията, която е неизбежна за всеки един предприемач. Все повече и повече хора предпочитат да пазаруват през интернет и съответно все повече и повече собственици на бизнеси трябва да оптимизират онлайн сайтовете си така, че същевременно клиентът да бъде напълно удовлетворен и растежът на бизнеса – осигурен!

Read more “Фулфилмънт – пълно ръководство”
Загора Груп БГ

Ключовата роля на дистрибутора на стоки

Разпределението на храната не е толкова просто. Не се свежда само до обаждането на оператор до производител на храна или до склад. Процесът зависи значително от участието на дистрибутора. Но има различни видове дистрибутори на хранителни продукти, като всеки от тях предлага уникални предимства. За да разберем напълно веригата за доставки, е важно да разберем ролята на дистрибуторските компании и видовете им, работещи в днешния логистичен пейзаж. В тази публикация ще научите как се случва разпределението на стоките и как то е от полза за производителите, търговците и в крайна сметка за крайния потребител.

Read more “Ключовата роля на дистрибутора на стоки”

Добър адвокат София

Добрите адвокати не се срещат под път и над път – открийте правилния

Поне веднъж в живота на всеки му се налага да опре до компетентността, съветите, насоките и защитата на добър адвокат. В търсенето си на такъв, ние непрестанно си задаваме поредица от въпроси. Най-важното е как да бъдем сигурни дали този, на когото сме попаднали, е наистина добър в своята работа. В тази статия имаме за цел да ви предоставим полезна информация, благодарение на която да откриете онзи професионалист, способен да доведе нещата до положителен за вас край.

Read more “Добрите адвокати не се срещат под път и над път – открийте правилния”

Книги по поръчка

Книги по поръчка – ново начало за автори и издателства

Да се предлагаш сам на пазара е извън правилото. Казват го дистрибуторите – същите онези, които взимат книги от издателствата на консигнация (разбирай безплатно) и никой никога не разбира колко книги са продадени в действителност. Повечето от тях залежават по складовете или се връщат в ужасно състояние на издателствата. Най-страдащите от веригата автор-издател-дистрибутор-клиент са авторите. Те чакат с години благоволението на някой така да дистрибутира рожбите им, че да получат поне някакво заплащане за труда си. Досега то е варирало максимум до 15% от печалбата за продадени книги.

Read more “Книги по поръчка – ново начало за автори и издателства”

Изработка на фирмено лого

Изработка на фирмено лого

Изработка на фирмено лого според нуждите на дадена фирма е широко разпространено явление. Тази практика на унификация и запознаване с фирмата, чрез логото й не е от вчера или днес. Практиката е наложила много успешни лога до момента и те са се превърнали в мощен генератор на клиенти и бизнес партньори. Кой, кога и защо е измислил логото няма голямо значение, по-важното е че логото е носител на уникална информация за една фирма.

Read more “Изработка на фирмено лого”

Олекотени селскостопански плугове

Видове селскостопански плугове

Земеделието съществува от векове и благодарение на него много хора намират препитание и са преживявали през годините. Едни от най-важните инструменти, които всеки добър фермер трябва да притежава са плуговете. Всъщност плуга е това приспособление, което земеделецът използва, за да оре почвата. Орането е необходимо, за да подготви почвата за засяване. Без плуг, няма оран. Поради тази причина, земеделието е немислимо без него! През годините, плуговете са напреднали главозамайващо и в днешно време съществуват различни видове, които са на разположение за съвременния фермер.

Read more “Видове селскостопански плугове”

Флаери 1

Флаерите – един изпитан начин за реклама

Много хора търсят ефективен начин за реклама на частния си бизнес, но не се сещат за добрите стари флаери. Днес е модерно да имаме сайт в интернет и да рекламираме чрез радио и телевизия. Въпреки всичко класическите печатни материали не са за пренебрегване, тъй като вършат много добра работа за популяризиране на марка, услуга или продукт.

Read more “Флаерите – един изпитан начин за реклама”

Дизелово гориво

Съпоставка между дизел за отопление и дизелово гориво

Въпреки, че тези две горива се прилагат за различни цели, битовото гориво за отопление и дизела много си приличат и в някои случаи дори е възможно да бъдат взаимозаменяеми. Докато дизела е по-плътен, то консистенцията на горивото за отопление може да се срещне в различни форми.

В тази статия ще се опитаме да направим кратка съпоставка между дизеловото гориво, което се използва за превозни средства и горивото за отопление.

Read more “Съпоставка между дизел за отопление и дизелово гориво”

Коли под наем в София

Коли под наем в София – кои са задължителните въпроси, на които трябва да си отговорите

Отдаването на автомобили под наем е сериозен бизнес, целящ да задоволи търсенето на потребителите, които искат да пътуват свободно и независимо, спазвайки свой собствен график, пътувайки сигурно, комфортно и дори луксозно. Рент а кар услугите са нещо отдавна познато в развитите страни по света, което все по-масово се предлага и на родния пазар. Търсенето на коли под наем в София е значително, поради което фирмите, предлагащи услугата се множат ежедневно.

Read more “Коли под наем в София – кои са задължителните въпроси, на които трябва да си отговорите”

Какво следва - 1

Направих си сайт – какво следва?

Направили сте си сайт. Сега е време да го пуснете онлайн и да започнете да трупате посетители, а от тях пари. Добре, но това не става просто с няколко копчета. Имате два варианта – да се заемете със SEO оптимизацията сами или да се доверите на някоя фирма да свърши всичко вместо вас. Второто изглежда много по-апетитно, нали? Така е, но си има цена. Всяка компания предлага различна ценова листа и всяка компания ще ви предложи и различни условия и решения за вашия сайт. Нека да наблегнем на това “как да си изберете правилната фирма за оптимизация на сайта?”

Read more “Направих си сайт – какво следва?”