В началото Господ създаде земята и небето. Земята беше пълна със зеленчуци, спанак, броколи и какви ли не зелени неща за ядене. Имаше всякакви плодове, малки, големи, жълти, зелени. Адам и Ева се хранеха здравословно и изглеждаха прекрасно.

Тогава Дявола се намеси и даде на Адам и Ева сладоледа във фунийка. Адам остави настрана здравословната храна и си взе един сладолед. Ева грабна три. Не след дълго Адам качи един килограм, а Ева цели три.

Господ видя какво се случва и създаде киселото мляко. Дявола отново се намеси, смеси бяло брашно, захар и мая и даде на Адам и Ева да си хапнат. След броени дни Адам и Ева вече бяха с наднормено тегло.
Надебеляване
Тогава Господ създаде зеленчуковата салата и я даде на двамата. Дявола видя какво ядат Адам и Ева и добави към салатата им малко майонеза и кола, за да им се услади повече обяда. Адам забеляза, че вече може да носи дънките си и без колан.

Сътвори бог зехтина и даде на Адам и на Ева още по-здравословна салата. А Дявола създаде панирания кашкавал, пържените картофи и чипса и ги сложи на масата им за вечеря. Адам вече не можеше да влиза в дънките си, затова започна да ходи гол, но все пак си сложи едно листо, за да спази някакво благоприличие.

И сътвори Господ всички видове спортове, за да могат Адам и Ева да свалят малко от натрупаните килограми. Тогава Дявола им даде телевизора с дистанционно, за да не могат случайно да изгорят някоя калория, докато го включват. Адам и Ева бързо се отказаха от всички спортове и започнаха да прекарват по-голямата част от времето си пред телевизора, като само долнищата от анцузите, които всеки ден обуваха напомняха, че някога са пробвали да спортуват нещо…

Категории: Искрено и цинично

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *