Услугите на частни линейки са нещо, от което никой не желае да се възползва стига да няма основателна причина за това. За съжаление напоследък все повече хора страдат от редица заболявания. Това, на практика, представлява сериозен фактор да търсим помощта на специалисти.

Днес ние ще ви разкажем малко повече за частните линейки и с какво те превъзхождат държавните такива. Ще се опитаме да погледнем през очите на българската майка, така че да бъдем максимално полезни на хората, в чиито домове има малки деца и никога няма как да сме сигурни, че те ще бъдат в пълна безопасност.

В кои моменти майката се възползва от услугите на частни линейки

За да придобиете максимално добра представа за частните линейки и техните основни предимства, то ние ще направим един кратък списък със случаите, в които е препоръчително да изберете техните услуги пред обществения транспорт за спешна медицинска помощ.

Несъмнено един от случаите, в които родителите са потънали в безгранично безпокойство, е когато детето им вдигне висока температура. Не винаги медикаментите са действащи, което всъщност кара майките и бащите да изпадат в паника и да не успяват да се контролират. Опасността от гърч подтиква родителите да позвънят на спешна медицинска помощ, с надеждата, че специалист ще се отзове на молбата им и ще пристигне на предварително уговореното място точно навреме.

В не малко от случаите, звънейки на държавна линейка, то на вас ви се налага да проведете един дълъг и лишен от смисъл разговор. Десетки пъти към вас се отправя въпрос, свързан със състоянието на отрочето ви, а напоследък и допълнителни за CoVid. Длъжни сте минимум няколко пъти да повторите какви медикаменти сте дали през последните няколко часа, какво е общото състояние на мъничето и още куп бръщулевици, от които в подобна ситуация няма смисъл.

Имаме усещането, че държавните служители в спешна медицинска помощ се опитват да изопачат думите ни с едничката цел да не ни пратят линейка. Дори не можем да кажем, че е обидно или недостойно. Още повече, че става въпрос за медици, а не продавачи на понички или бонбони. Горчивината и разочарованието, които ви предстои да изпитате в подобна ситуация, със сигурност са напълно излишни. Не е нужно да преминавате през всичко това, защото днес съществува далеч по-добра алтернатива, наречена частни линейки.

Тук е моментът да споменем, че именно този частен медицински транспорт е по-достоен дори от депутатския такъв. Ще се сблъскате с наистина коректни, отговорни и адекватни хора, чиято едничка цел е да помогнат на вас и семействата ви.

Съществуват още десетки случаи, в които майката предпочита да избере частна бърза помощ пред държавната. Ако детето падне, счупи си ръчичката, а вие не сте сигурни как и дали изобщо да го вдигнете, с риск да му причините още повече болка, то най-добре да позвъните на медицинска помощ.

Съветваме отговорните родители, които не желаят да преминават през ада, винаги да избират правилното решение за техния проблем. Консултирахме се със специалистите от ENA1111.bg, които ни гарантират, че минути след всяко обаждане, те вече са на посочения адрес. Бъдете здрави и дано никога да не ви се налага да използвате услугите на държавните или частни линейки в София!

Категории: Искрено и цинично

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *