Какви анални играчки се предлагат в магазините? Повечето еротични магазини могат да предложат цял куп играчки и приспособления за всеки вкус и предпочитания. Независимо какво харесвате, бъдете сигурни, че в един добре зареден магазин ще намерите всички, а дори и повече от това.

Едно от нещата, които се търсят както от мъже, така и от жени, са аналните играчки. Този тип артикули също се предлагат във всевъзможни причудливи форми и цветове, но това не е изненадващо, тъй като имат и различно предназначение.

Най-популярните анални играчки

Макар че разнообразието е огромно (вижте на Sexo.bg), най-популярните и купувани анални играчки сред представителите и на двата пола са следните:

  • Анални броеници

Този тип играчки са популярни от дълги години и не са новост на пазара. Купуват се както от мъже, така и от жени, макар да са по-популярни сред дамите;

  • Простатен стимулатор

Простатният стимулатор е типично мъжка анална играчка. Създаден е така, че при поставяне да стимулира простатата. Колкото и да е изненадващо, използва се и от мъжете в много хетеросексуални двойки;

  • Анално дилдо

Аналното дилдо се ползва повече от мъжете, макар че и сред представителките на нежния пол има немалко почитатели на този тип играчки. Напомня на класическото дилдо, но е по-тънко и с малко по-различна форма.

  • Анални тапи

По-често се избира от жените, макар че не е по вкуса на всеки. Харесва се от дамите, които си падат по аналните забавления.

Анални играчки за всеки вкус

Задължително вървят с лубрикант

Общото нещо между различните видове анални играчки и флешлайти е, че към тях винаги трябва да се намери и подходящия лубрикант, каквито се предлагат в по-голямо разнообразие, отколкото можете дори да си представите.

Докато при вагиналния секс има естествена смазка, анусът не се смазва, което означава, че ако искате да се насладите на подобни забавления, трябва добре да се приготвите преди това.

Липсата на лубрикант може да е болезнена дори и при полов акт, когато в ануса се прониква с член, а какво да говорим за ползването на метални или силиконови играчки?

Можете да избирате измежду различни видове, сред които на водна основа, на силиконова основа или на мастна. Трябва да прецените кой тип лубрикант е подходящ за вашия случай, тъй като всеки тип има своите особености.

Категории: Искрено и цинично

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *