Креативност – чудите ли се какво е мястото ѝ във вашия бизнес? Малко са хората, които не отдават нужната за нея почит и внимание. Ако искате фирмата ви да бъде преуспяваща, а бизнесът ви разрастващ се, то значи, че креативността задължително трябва да присъства.

Ако човек бъде залят с положителни емоции на работното си място, то това автоматично означава, че той ще се чувства креативен, мотивиран и успешен. Разберете кой е най-големият й враг, прочитайки текста по-долу.

Офис столовете – най-доброто оръжие срещу съсипаната креативност

Понякога странични фактори, като шум и светлина, биха могли видимо да понижат нивото на вашата трудоспособност. Ако офисът ви се намира в оживен район, където непрестанно преминават превозни средства и хиляди граждани го посещават, то навярно вие ще чувствате безпокойство и напрежение под една или друга форма.

За да се отървете от дразнещия шум, то добрата изолация би могла да ви помогне, но не изцяло. Светлината също е фактор, който в никакъв случай не бива да омаловажаваме. За да игнорирате дразнителя, а именно навлизащите лъчи от слънцето, то част от решението е да монтирате плътни ролетни щори, които пък на свой ред ще я изолират до такава степен, че няма да се чувствате самите вие комфортно. Каквото и да прави човек, понякога чувства безсилие пред множеството врагове на своята креативност.

Креативност в офиса

Рядко се спираме на едно място и се замисляме какво всъщност би ни помогнало да се отървем перманентно от съществуващ проблем. Днес на вас не ви е нужно да мислите задълбочено, тъй като ние сме се справили с мръсната работа – а именно откриване на оръжието, което ви е необходимо.

Статистиките сочат, че модерният и съвременен гражданин днес прекарва не по-малко от 8 часа в седнало положение. Ако мебелите, които ежедневно използвате, не отговарят на изискванията за ергономичност, то пригответе се скоро да ви връхлетят редица физиологични проблеми. Като нищо скоро ще започнете да се оплаквате от болки в мускулите, ставите, ръцете, гърба и къде ли не още.

Тези последици, на свой ред, водят до намаляване концентрацията на човек и убиване на вашата креативност.

Чудите се как да се справите с този проблем? Отговорът не е никак сложен. От вас се изисква единствено да извършите правилен подбор на мебели за вашето офис пространство. Заложете на висококачествен ергономичен стол, какъвто несъмнено ще откриете в магазина Антарес. Там ви предлагат колоритна гама от почти неизчерпаеми предложния, достигащи до вас на изключително достъпни и ниски цени.

 Погрижете се за себе си, защото никой друг няма да го направи вместо вас. Осигурете си креативността, от която се нуждаете, за да се чувствате максимално добре на работното си място!

Категории: Бизнес

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *