Лаптопите в toplaptop наричаме преносимите компютри. Те нямат нужда да стоят на едно място и да бъде постоянно свързан в зарядното. Те могат да бъдат пренасяни навсякъде, както ясно ни показват във всички реклами за безкабелен интернет. Има различни лаптопи – различен цвят, различна форма, големина, параметри и подобни. Тоест, ако реште, че можете и искате да си позволите да подарите толкова сериозен дар, като лаптопа, вие трябва да познавате човека, на когото се каните да го връчите.

Трябва да знаете информация за любимия му цвят, за степента на грамотност относно компютрите и техните хардуер и софтуер. Все пак, няма да подарите на баба си черен лаптоп на черепчета, чичто най-добре развита функция е видеокартата му, а според служителя в магазина, с този лаптоп можете да играете едновременно на 3-4  екшън видео игри, в които вашите герои могат да си разсичат главата с мачете, да се дебнат и стрелят с къртечници или просто да се пребиват до смърт. Вероятно баба ви, както всеки възрастен човек е недоволна от обкръжаващата я среда, но това съвсем не означава, че тя иска да „търси“ виртуална мъст.

Ако подарявате лаптопи от toplaptop, особено такъв на баба си, може би трябва да се погрижите да е огнеупорен, с гумено покритие и мини пожарогасител, в случай че жената се ядоса и го запрати в камината, заедно с останалите си „мъчни спомени“ или пък за пореден път го изпусне на земята. Доста по-лесно е да купите подарък на свой приятел. Той честно и открито ще ви каже дали тази машина му харесва или не, дали ще му свърши работа или рам-ът му е непростимо малък. В този случай, може би, вие ще трябва да направите сделка, според която да можете да върнете закупената вещ в срок до седем дни, при което да можете да си изберете друга или да получите парите си обратно. Ето един добър начин да направите хубав подарък без да развалите отошенията си с хората около вас, заради дребни различия.

Все пак, аз бих ви препоръчала да не купувате толкова „интимен“ и личен подарък на хора, които не познавате достатъчно добре. Едва ли ще изхарчите толкова пари за такъв човек, но нищо не се знае – може да сте влюбен до уши в най-невероятното момиче на света, да решите да се погрижите за нея като и закупите нещо подобно, а това, уви, да не доведе до нищо добро. Например тя да не хареса подаръка, а накрая все пак да се „измъкне“ от отношенията ви с оправданието – „подарена къща назад не се връща“. Ами така де, да сте мислили по-рано. Значи, все пак по-добър вариант си остава да подарите лаптопа на баба си… Лаптопи от toplaptop – идеалният подарък.

TopLaptop.BG

Категории: И.Т.

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *