Напоследък доста често се говори за SEO, почти всяка компания сериозно наблегна на абвиатурата Search Engine Optimization или на български казано: оптимизация за търсачки, като вече все повече се търсят доказаните във времето фирми и хора, работещи като freelancers.

SEO BadgeИ така, тъй като услугата е търсена, е важно да Ви разкажа за това, на кои точки да наблегнете, за да получите наистина добро обслужване.

  1. Бюджета определея крайните цели и възможността от постигането им. С малък бюджет трудно можете да се класирате над основни конкуренти по думи, които са със средна сложност и конкуренция. Тук е мястото да споменем, че ако нямате голям бюджет, услугата на оптимизатор на свобдна практика би било добро решение. Преди да го наемете – проверете внимателно и потърсете такъв с добра репутация и добри завършени клиенти.
  2. Ако приемем, че сте със среден и по-голям от средния бюджет, то SEO фирма е точното решение. Договор, в който са опоменати дейностите, целите и подробностите, както и сроковете – това са добри практики. При избора на фирма също трябва да внимавате, проверете репутацията на фирмата, отзивите от клиентите, референциите и други. Ние от W-SEO.com се стараем всеки клиент да бъде обслужен по перфектен начин и бихме желали всяка компания да работи така, но пазара показва друго: Има много измамници, хора ,които не знаят какво обещават, а трудно го изпълняват, често сме търсени от фирми, загубили доверие в SEO.
  3. Референции – при всички положения търсете референции. На запад референцията е задължителна за всеки бизнес. В България това също набира популярност, но все още се отнасяме с пренебрежение към този, за нас силен коз. В референцията можете да научите много за екипа, за това как се е справил с предишните клиенти, можете да се свържете с фирмите, обслужени от тази фирма – почти на 100% биха Ви дали мнение за работата с фирмата и детайли относно сериозността и рейтинга им. Затова тофи фактор в бизнеса днес е ключов.SEO ServicesКаквото и да говорим, тази услуга продава и то много. Излиза евтина, а доста често е и дълготрайна. Имаме веднъж инвестиция, а дълго време реинвестиция. Сега е мястото да споменем, че от компанията ВИСЕО ЕООД предлагат и месечно обслужване за запазване на позиции в търсещите машини – услуга, която се препоръчва, тъй като конкуренцията става все по-голяма във всяка ниша, както на българският пазар, така и на международният.
Категории: И.Т.

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *