Един от най-популярните модели мъжки мастурбатори е известен под името флешлайт, което в превод от английски означава фенерче. Наименованието не е случайно. То се дължи на изключителната прилика между това приспособление и истинските фенерчета. Има издължена дръжка, която завършва с отвор, наподобяващ влагалище.

Удобен за хващане, добре изработеният флешлайт създава усещане, което е изключително близко до реалното проникване. Продуктът се предлага с най-различни форми, цветове и размери, но по същество всички те са създадени за да служат по един и същ начин. И така, какви са неочакваните ползи от този полезен продукт.

1. Fleshlight – Редовен секс, дори когато сте сами

Покупката на един модерен флешлайт – вижте в Sexo.bg – ще ви позволи да се радвате на редовен сексуален живот дори и когато сте сами. Приспособлението дава изключително автентично усещане, ето защо няма да се чувствате незадоволени нито за миг. То е изключително полезно, имайки предвид, че напоследък повечето хора не се радват на редовен сексуален живот и здравословни взаимоотношения.

Флешлайт - Fleshlight

2. Няма да се чудите къде да свършите

Няма да имате проблем с изцапани килими, оплескани дънки, петна по дамаската на дивана и други подобни. Приспособлението е създадено така, че да можете да еякулирате в него. Нещо повече – някои от моделите fleshlight са създадени така, че да имитират засмукване в момента на еякулацията.

3. Ще ви поддържа “твърди”

Доказано е, че редовният секс поддържа мъжкото достойнство твърдо, стегнато и в изправност. За да се радвате на добра ерекция, бихте могли да си подарите един флешлайт, който ще ви позволи да “практикувате” редовно. Така, когато се наложи да се представите в леглото пред своята половинка, ще можете да оставите доста добро впечатление.

4. Флешлайт – за по-голяма издръжливост

Редовното ползване на вашия флешлайт ще ви позволи да постигнете по-високо ниво на издръжливост когато сте наистина в леглото с партньорката си. Ползването на “фенерчето” е един вид тренировка и подготовка за реалните обстоятелства.

5. Носи много ползи за здравето

Когато мъжете еякулират, в мозъка се отделят хормони на щастието в такива количества, че трудно нещо друго би могло да се сравнява с това. Счита се, че редовното практикуване на секс е естествен антидепресант, а освен това има и ползи за имунната система.

Вижте още и Сексапилното еротично бельо.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *