Тестването за COVID-19 се превърна в част от нашето ежедневие. То се изисква на редовна база за да можем да продължим да живеем колкото е възможно по-близо до това, което приемаме за нормално.

Ако, обаче, по някаква причина сте изолирани в своя дом и нямате възможност да посетите лично лаборатория, например ако сте били отчетени с положителна проба, но вече дълго време нямате никаква симптоматика и се чудите какво става с вас, можете да потърсите мобилна лаборатория от Ena1111.bg.

Частната спешна помощ разполага с мобилна лаборатория, с която можете да се свържете и след като запознаете хората с проблема, бихте могли да си запазите посещение за тестване.

Медицински лица биха могли да ви посетят във вашето жилище и да извършат всички тестове на място, включително PCR, бърз антигенен тест и други ковид тестове. Освен че предлага на своите пациенти извършване на тестове за наличие на коронавирусна инфекция, можете да разберете и дали имате антитела и колко точно.

ковид тестове

Всички видове ковид тестове, свързани с пандемията

На Ena1111.bg можете да се свържете с професионалисти от частната спешна помощ, където да поръчате всякакви видове изследвания, свързани с коронавирусната инфекция.

За целта ще уточните по телефона за какъв тип изследване бихте желали да се възползвате, тъй като се предлагат изследвания на кръв и урина, на гърлен и носен секрет и други.

Изследванията на кръвта са особено подходящи ако желаете да изследвате нивото на антитела в кръвта си, но искате да бъдете посетени от екип в домашна обстановка и не желаете да посещавате лично лечебни заведения.

Мобилната лаборатория не се отличава от стационарните лаборатории

Много хора искат да знаят дали извършените от мобилната лаборатория изследвания не се отличават по своето качество от тези, които се извършват в стационарните лаборатории.

Всъщност, отговорът е, че тя не отстъпва на останалите по отношение на качеството на изследванията, които предлага, тъй като разполага не само с опитни медицински лица, в това число лекари, сестри и лаборанти, но и с най-съвременна техника. Това гарантира, че мобилните екипи на спешната помощ могат да заместят в случая кабинета на лабораторията напълно и без да има никаква разлика в резултатите.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *