Възможно ли е сами да почистете дома си толкова добре, колкото и професионалист? В днешно време на работещите жени им е трудно да съчетават всички дейности. Колкото и да Ви се иска да се справите с всичко, понякога силите Ви просто не стигат! Тогава на помощ идват фирмите за почистване, ползите от които са много – докато си почивате, някой чисти дома Ви до блясък. Освен това, почистването се извърша с достатъчно професионални препарати и машини, с които обикновено домакинството не разполага.

  Например правилното пране на мека се извършва с еднодискова машина, която има различни по дължина и твърдост четки, които втриват подготвената смес/препарат в килима и го разнасят. След това на целият килим се извършва мокро смучене. За препарати се ползват силни обезмаслители, които не се продават в супермаркетите, където пазаруват повечето хора. Тези обезмаслители разтварят мръсните петна и връщат максимално естествените цветове.
Всички знаем колко е хубаво да се прибереш и да те посрещне един светещ от чистота дом – създава невероятен уют и чувство за комфорт, чистота и подреденост. Освен това знаем, че няколко пъти в годината се извършва едно цялостно и по-прецизно почистване на дома, каквото например е пролетното почистване.
  Как да съвместите гледането на деца, готвенето, прането и чистенето? Трудно, и с цената на огромна умора! Да не говорим колко е трудоемко миенето на стъклата – омръзнало Ви е да ги чистите, а петната така и да не изчезват? Оставете тази работа на професионалистите – всичко ще светне! А колко неприятна дейност е миенето на банята и тоалетната? Всички знаем че това е една от най-омразните дейности на домакините.
И за това можете да разчитате на фирмите – оставете работниците за час и след това само се радвайте на резултата!

Професионално почистване на дома

  Нека вземем за пример банята! Нормалните препарати за баня, които се продават навсякъде, не са достатъчно силни, за да разтворят варовика и да оставят една хубава и чиста баня след почистването. Например, професионална почистваща фирма използва химикали, недостъпни и неизвестни на всички, които не се занимават професионално с това. Тези препарати разяждат варовика и оставят тънък слой , който полира повърхността и в зависимост от силата си я предпазват за определен период от време и след отмиването им.

  Има и други специфични случаи, в които Вашите усилия са обречени на провал освен ако не потърсите професионалистите – такъв е случаят при почистване на дограма след ремонт или престояването на лепенките по нея, които всички ние, по навик уморени след дългите и изтощителни ремонти, просто пренебрегваме и оставяме на мястото им. Лепенките се махат сравнително лесно в период от една година, но след това става все по-трудно и по-трудно. Ако не знаете точно какво да използвате, за да ги размекнете и отлепите рискувате да одраскате както дограмата си, така и стъклата. В случаите на непрецизна работа Вашата дограма би могла да има и множество нацапвания с вар, която не пада освен ако не се използват специални ножчета с точната острота в комбинация с подходящ химикал за разяждането на варта.

  Някои фирми предлагат дори и изхвърляне на битовите Ви отпадъци – максимално улеснение на клиентите и повече свободно време. Позволете си да се поглезите – починете си и оставете почистващата фирма да се погрижи за всичко!

Категории: Хоби и още нещо

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

1 Коментар

Ненчовски Хамали за София · 18.03.2020 на 1:16 PM

Добре написана статия, която изказва фактите каквито са, когато става въпрос за фирми за почистване и фирми за преместване на мебели. Винаги е по- добре да се доверим на професионалисти, това спрестява много нерви и време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *