Мъжка пижама? Да. Всеки човек има нужда от около 3-4 пижами за студеното полугодие и още толкова за през лятото. Това е идеалната бройка, която позволява често да перете дрехите, без да се притеснявате, че всичко ще се окаже в пералнята.

Изборът на пижама не е труден, стига да сте малко по-внимателни и да обърнете внимание на всичко, а това, което трябва да гледате е основно удобството.

Мъжка пижама – Комфортът е от първостепенно значение

Когато купувате пижама, комфортът е от първостепенно значение. Още при първото обличане помислете до колко се чувствате комфортно, като обърнете повече внимание на копчетата и ластиците.

Мъжка пижама, която се ползва за спане, е недопустима да има копчета, които се забиват в кожата ви по време на сън. Освен това ластиците не трябва да бъдат стегнати по никакъв начин.

Дрехите за спалнята, като размер, също трябва да ви е по мярка. Тя не трябва да е твърде хлабава или стегната, защото и в двата случая може да е неудобна за спане.

Материята е много важна

Материята е от голямо значение при избора на пижама през всеки сезон. Най-добрите варианти за зимна пижама са естествените материи. Имайки предвид, че човек не спи добре, когато е много топло, не е добре материята да е твърде стопляща.

Можете да изберете нещо като памук, което едновременно е меко, удобно и дишащо. Памучната пижама е класика, с която няма да сбъркате (качествени мъжки пижами от памук можете да разгледате на PoPijami.bg).

Макар памукът да не е много топъл, той все пак е идеален. Та нали ще имате и завивка върху себе си, а не просто една пижама.

Нощните шапчици

Нощните шапки, които се предлагат към някои по-скъпи и шикозни модели мъжка пижама са забавен аксесоар, когато видите друг човек да го носи, което се случва предимно по телевизията.

Ако трябва, обаче, вие да се човека с нощната шапка, това може да бъде ужасно досадно. Избягвайте подобни модели, а ако ви продадат шапка към иначе хубава пижама, не се чувствайте длъжни да ги носите в комплект.

От нощните шапки няма никакви ползи, като дори могат да са вредни за косата. За скалпа на главата е по-добре да диша, отколкото да бъде покрит с каквото и да е по време на сън.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *