Течна хидроизолация е сравнително нов продукт, който през последните няколко години се използва все по-активно от фирмите, които са се специализирали в областта на строително ремонтните дейности.

По произход от Дания, това е продукт, който се отличава с изключително високо качество и дори може да се нарече обрано строителна смарт технология.

Течната хидроизолация е изключително ценна за всеки, който иска максимално да защити жилището си от външна влага и който желае да спести на съседите си риска от това влагата да достигне до тях.

Течна хидроизолация при ремонт на банята

Течната хидроизолация е много ценен ваш помощник при изграждането на една баня. Когато стените бъдат загладени и преди да се пристъпи към монтаж на плочките, можете да използвате течната хидроизолация за допълнителна гаранция, че няма да имате проблем с банята.

Сами по себе си, плочките и фугите предпазват, но можете да се възползвате доста успешно и да нанесете под тях от този толкова полезен за вашата банята изолационен материал.

При ремонт на терасата

Ако искате да увеличите нивото на хидроизолация на своята открита тераса, можете да направите това като нанесете от външната страна течна хидроизолация. С нейна помощ ще намалите риска от проникване на влага в помещението.

За да проникне вътре влага съвсем не е нужно стената да се мокри при дъжд. Достатъчно е само да се случи поредица от онези толкова влажни дни, при които има мъгла или е валяло няколко подред.

Течна хидроизолация

При ремонт на спалните и хола

Спалните помещения и хола също могат да се възползват от предимството на течната хидроизолация. С негова помощ, те могат да станат неуязвими за влагата от външната страна, която при есенно-зимния сезон се опитва настойчиво да проникне вътре.

Достатъчно е да нанесете течна хидроизолация, да я оставите да засъхне там, а след това да нанасяте отгоре предпочитаните латексови бои, или тапети, или пък някаква мазилка.

Течна хидроизолация при ремонт на покриви

Много често течната хидроизолация се използва за да се предотврати и случайно протичане от покрива. Това става като върху плочата на покрива се нанесе от този защитен предпазен филм, който нанесен веднъж, може да върши своята предпазна роля в продължение на десетилетия.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *