При покупка на спално бельо има много фактори, на които трябва да се обърне внимание и размерите са един от тях. Ето защо, преди да закупите каквото и да било, уверете се, че размерът на спалното бельо съответства на вашето легло и матрак.

Всеки продукт, който се предлага, включително и онлайн (вижте на PoPijami.bg), е придружен от кратко описание, наподобяващо листовка. Там са описани с точност параметрите на всеки продукт, като именно на тях трябва да обърнете внимание.

Подходящото спално бельо не е въпрос само на материя или на предпочитан производител, но също така и на правилна преценка за това какви точно размери са ви необходими, в противен случай закупеното може да е неизползваемо или най-малкото – да изглежда нелепо.

Как да сме сигурни, че правим точната покупка на спално бельо

Преди всичко останало, измерете матрака си внимателно. Само така ще сте напълно сигурни какъв размер спално бельо ще ви трябва. Повечето матраци се произвеждат със стандартен размер по отношение на дължината, но не така стоят нещата, когато говорим за ширина.

Макар дължината на продукта също да е важна (понякога са възможни известни разлики), трябва да проверите най-вече колко е широк вашия матрак. Тук разликите може да са доста големи и в края на краищата недоглеждането може да ви изиграе лоша шега.

Колкото по-голям е матракът, толкова по-скъпо е спалното бельо

Ако забележите реклама, на която се предлага спално бельо на много атрактивна цена, имайте предвид, че тя може да промотира същия модел чаршафи и пликове, но за по-малък размер матрак.

Обикновено, колкото по-голям е вашият матрак, толкова по-скъпо ще бъде спалното ви бельо, като тук, разбира се, става дума за равни други условия. Съответно, най-скъпите пликове и чаршафи са за матрак с кралски размери.

Ако искате да върнете продукта

Имайте предвид, че всеки потребител в Европейския съюз има право да върне продукт, който е закупил, но ако закупите спално бельо и искате да го върнете, специалисти съветват да не нарушавате опаковката.

Ако опаковката на продукта е нарушена, той ще бъде много по-труден за връщане в магазина. Ако прецените, че сте закупили неподходящ продукт и искате да го върнете на търговеца, не го разопаковайте и така ще ви бъде много по-лесно.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *