Щастливите поводи трябва да бъдат празнувани подобаващо. Без значение дали става дума за сватба, абитуриентски бал, рожден ден, дипломиране, кръщене или повишение, всички ние си мечтаем за едно и също. За незабравимо тържество, вълшебна атмосфера, добро настроение, впечатляваща обстановка и доволни гости.
Богатата трапеза е в основата на всяко едно специално събитие. Тя е ключов елемент, който събира, обединява, интригува и въодушевява. Именно по тази причина е добре да й обърнем необходимото внимание. Вижте няколко лесни начина да освежите и украсите празничната маса.

Впечатляваща трапеза - закачливи салфетки

Закачливи салфетки
Съществуват безброй оригинални начини за сгъване на салфетки. Макар някои от по-атрактивните форми да изискват доста време и усилия, за „изработката“ на повечето варианти далеч не необходимо да сте експерт по оригами. В зависимост от вида на празненството Ви можете да заложите на елегантни, но ефектни решения като лилия, ветрило, корона, диамант или да развихрите въображението си с по-нестандартни фигури – папионка, сърце, елхичка, зайче.
 
Ако нямате време или желание да си „играете“ с формата на салфетките можете да изберете комплект в ярки тонове или със закачлив десен, който да придаде настроение и свежест на празничната Ви трапеза.

Впечатляваща трапеза - всичко в тонВсичко в тон
Не пренебрегвайте силата на цветовете. Изберете един или два основни нюанса, които си подхождат и съобразете останалите елементи с тях. Цветната, умело аранжирана маса ще Ви осигури вълшебна атмосфера, комфорт и празнично настроение. Ако се чудите на кои тонове да заложите имайте предвид, че розовото и оранжевото, както и сивото и кафявото не се комбинират добре помежду си. Някои от ефектните цветови комбинации включват бяло и червено, лилаво и сребристо, синьо и жълто, розово и сиво, черно и зелено. Ако сте решили да се придържате към един основен нюанс е добре да оставите някои детайли „неоцветени“. Колкото и да Ви се иска всичко да е в тон е хубаво да има баланс

Нотка индивидуалност
Ключът към ефектната, впечатляваща и запомняща се декорация се крие в личния почерк. Персонализираните детайли не само придават уют, нотка на индивидуалност и артистичност, но и отличават семейните празненства, изпълнени с безброй скъпи спомени от масовите събития, направени „по калъп”.
 
Изберете си един-два елемента, които да „говорят“ за настроението, същността или мечтите Ви. Заложете на нещо дребно, което да придава характер на масата (стаята), но същевременно да не се натрапва на гостите. Вариантите са безброй – от нежни мидички и рапанчета, през нестандартни свещници, вази и фигурки до мини подаръчета, семейни снимки и бонзаи. Всичко зависи от вкуса и въображението Ви.

Впечатляваща трапеза - нотка индивидуалност

Помощ от „добрите феи“
Най-важните съставки за приготвянето на ефектна и атрактивна празнична маса са старателно планиране, свежи идеи, търпение и усет към детайлите. Ако планирате по-мащабно събитие, нямате време за подробна подготовка или просто не се чувствате в свои води винаги можете да потърсите помощ от „добрите феи“.

Right Rental ще Ви предложи богата гама от кетъринг оборудване и услуги, подходящи за всякакъв вид празници и специални събития. Екипът от опитни професионалисти ще Ви помогне бързо и лесно да осъществите дори най-амбициозните си идеи, гарантирайки Ви незабравимо тържество.

Категории: Хоби и още нещо

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *