На 8-ми Ноември чествахме един хубав български празник – Архангел Михаил. Празнуваха всички кръстени Ангел, Алина, Ангелина, Ангелинка, Архангел, Гавраил, Гаврил, Милен, Милена, Миленка, Михаил, Михаел, Михаела, Михаила, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Рада, Ради, Радивой, Радка, Радко, Радмила, Радослав, Радослава, Радостин, Радостина, Райко, Райна, Райчо, Рангел, Рая, Руси, Руслан и Серафим. Аз също. 🙂 На патерици ще кажа още веднъж честито на всички именници!

Друг интересен факт, който може би малко от вас знаят, е че на същия ден и хостинг компанията ICN.bg отпразнува своя 8-ми рожден ден! Честито, много клиенти, малко проблеми и все по-големи промоции!
Те не останаха назад и ни почерпиха веднага с 20% намаление за подновяване или закупуване на нова услуга при тях:

ICN Birthday

На 9-ти Ноември започна тяхната игра:

Стани дизайнер на най-яката GEEK таниска, а ние ще ти я изпратим!

Geek Shirt Contest

По-важната част от правилата на играта:

Като участник в Играта, трябва да:

 • направите ОРИГИНАЛЕН (авторски) дизайн за тениска, при максимални размер на дизайна 20 х 20 см. Дизайнът трябва да бъде на черен фон.
 • За оригинален дизайн ще се смята всяка картинка, снимка, текст, tweet и др., дело на участника в играта
 • да се регистрирате и прикачите снимка на своя дизайн, като използвате приложението, публикувано във Facebook фен страницата на ICN.Bg на адрес http://www.facebook.com/ICN.BG. Оригиналният файл трябва да бъде изпратен и по и-мейл във векторен файл на и-мейл g.kuzmanova [at] icn [dot] bg
 • да се съгласите дизайнът ви да бъде използван за маркетингови цели за нуждите на ICN.Bg (и по-конкретно – за изработването на рекламни тениски на ICN.Bg)

Забележка: не се приемат плагиатствани материали (за които участникът в играта няма изрично право за ползване от страна на автора).
Забележка: Обърнете внимание, че оригинални тениски, които НЕ са на geek тематика, може да бъдат одобрени, но няма да бъдат отпечатвани и изпращани на авторите си.

Всеки участник („Участник“) може да участва в Играта неограничен брой пъти.
Тази игра не е обвързана с покупка.
Периодът на Играта започва на 9 ноември 2012 г. и продължава до 00.00 часа на 30 ноември 2012 г.
В играта могат да участват всички потребители на Facebook, без ограничение във възрастта. Дизайн на непълнолетно лице, може да бъде изпратена, само след одобрение от страна на родител/настойник, като за целта участникът трябва да предостави телефон на родителя/настойника.

Механизъм и етапи на играта:

 • Участникът създава оригинален (авторки) дизайн на тениска
 • Участникът се регистрира в играта със своя оригинален дизайн
 • Дизайн на тениски ще се приемат в периода 9 – 25 ноември 2012 г.
 • От 26 до 00.00 ч. на 29 ноември всички потребители ще имат възможност да само гласуват за тениските, за да се оформи челната 20-ца от участниците. Целта на участниите е да съберат максимален брой поддръжници, за да се класират в челната 20-ца.
 • На 29 ноември жури от дизайнери и представители на ICN.Bg ще заседава, за да избере един победител от играта, който ще получи голямата награда.

Награди:

 • Всички участници в играта, изпратили оригинален дизайн на тениски, одобрени от администратор, ще получат подарък – тениска с техния собствен дизайн.
 • Голямата награда: авторът на дизайна, избран от журито да получи Голямата награда, ще получи хостинг услуга на стойност 250 лв. и отпечатване на неговия дизайн върху рекламните тениски на ICN.Bg за 2013 г. с почетно споменаване на името на автора на тениските.

Забележка: Организаторът си запазва правото да не присъди Голямата награда, ако сметне, че няма достойна кандидатура за това. Организаторът си запазва правото да не отпечатва тениски, които не са в тематиката на играта (geek) и не спазват всички условия за участие.

Повече можете да прочетете тук: Пълни правила на играта „Стани дизайнер на най-яката geek тениска“.

Към самата игра и гласуването можете да се присъедините от този адрес:

http://www.facebook.com/ICN.BG


Моите 5 предложения

Тениска 1 – SEO Guru (20×20 см.)

 • Включва текстов надпис, моя аватар и логото на Google.

Тениска 2 – My name is (20×20 см.)

 • Включва QR Code, на който е въведено: Angel Poryazov – https://poryazov.com генериран чрез: http://goqr.me/

Тениска 3 – E-Male / Nerd (20×20 см.)

 • Включва елементи – female, male, e-male.

Тениска 4 – Binary Sex (20х20 см.)

 • Включва надпис и текста „You definately need sex“ конвертиран в бинарен код чрез: http://www.roubaixinteractive.com/PlayGround/Binary_Conversion/Binary_To_Text.asp

Тениска 5 – How SEO work? (20×20 см.)

 • Включва текст с описание на SEO процеса с известна закачка.
1 - SEO Guru Shirt

1 – BIG

2 - My name is

2 – BIG

3 - E-Male

3 – BIG

4 - Binary Sex

4 – BIG

5 - How SEO work?

5 – BIG

След края на играта ще прикача работните .PSD файлове (освен ако не противоречи на правилата на играта), за да може и вие да си разпечатате някоя от тениските, ако ви допада.

Всъщност, ако ви допада някоя от тениските – бих се радвал да гласувате за нея в играта на ICN!

Победители в играта „Стани дизайнер на най-яката geek тениска“

 

Категории: Хоби и още нещо

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *