Често се случва първо да купуваме рокля, която просто ни харесва, а след това да мислим как, къде и с какво ще я носим. Просто се наслаждаваме на пазаруването. И тогава носим дрехата вкъщи и се оказва, че чисто новата рокля е твърде неподходяща за работа. И когато имаме възможност да посетим дадено събитие или да отидем на кино, не можем да я облечем отново, защото в гардероба ни няма обувки, които да подхождат.

И така роклята лежи в гардероба и чака по-добри времена година-две… И така нашите гардеробът се превръща в склад за дрехи, на които нещо не е достатъчно, за да ги носите. Но е жалко да ги изхвърлим, защото никога досега не сме ги носили. Или облечена само няколко пъти.

За да избегнем подобен проблем и да не харчим пари за ненужни неща – трябва да можете да направите капсулен гардероб за сезона от неща, които се съчетават добре. И така с минимум дрехи – винаги сме изглеждали красиви, стилни и подходящо облечени, където и да отидем. И получавате комплименти от други, промоции на работа и не харчите допълнителни пари за закупуване на ненужни дрехи.

Няма да можем да решим този проблем с помощта на една статия. Постепенно ще ви разкажа за това в следващите статии. И днес ще говорим за това как да изберем правилната рокля.

Какво да съблюдаваме при избора на нова рокля

На първо място, за да изберем правилната рокля, трябва да сме наясно къде искаме да я носим. От това зависи стилът на роклята и материята, от която е изработена. За да не се претоварва гардеробът, трябва да изберете най-универсалното нещо, в което можете да отидете на работа, на кино с приятели и пазаруване, а защо не и да си подхожда с новото еротично бельо.

За да изберете правилния стил и дължина – трябва да определите вашия тип тяло – хоризонтални и вертикални линии. Но това не винаги е лесно да направите сами.

Но има универсални решения, които подхождат на почти всички, това са рокли със свободен силует с дължина до коляното или малко под коляното. Този план на роклята леко подчертава извивките на фигурата и прикрива това, което всъщност не искаме да показваме. А краката под коленете са почти идеални за всички. Тази рокля е печеливша ситуация за повечето от нас. Ако краката ви са вашият коз, можете да си позволите да носите рокля над коленете и да изглеждате перфектно.

Забележка – колкото по-семпла е роклята – толкова по-лесно е да я комбинираме с други неща от гардероба и да я представим по нов начин, в зависимост от настроението ни.

За да изглеждате по-млади, трябва да изберете рокли в модерни стилове. Внимавайте с класическите стилове – те в комбинация с класически обувки могат да добавят допълнителни години.

За да изглеждаме модерни и по-млади с няколко години, трябва да обърнем внимание на обувките. Трябва да е модерно. Избирайки прав силует и маратонки за роклята – веднага ще загубите 5-7 години.

Спортният стил става все по-популярен през последните години. Следенето на вашето здраве е една от най-новите тенденции в развитието. И съответно спортният стил заема все повече място в живота ни. В комбинация с други стилове, можете да получите прекрасни модерни изображения, в които всяко момиче може да изглежда стилно и да се чувства възможно най-удобно.

Рокли в спортен стил могат да се носят с маратонки всеки ден. Но ако трябва да имате по-официален и делови вид – в комбинация с боти до глезена или палто – можете да получите стилен, модерен и женствен образ.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *