В 21 век вече с пълна увереност можем да кажем, че е настъпила истинската сексуалната революция, позволяваща ви да не се притеснявате от нищо – сексуалната ви ориентация, желания в секса и така нататък. Това еволюиране на науките ни е дало и още едно предимство, а именно днес вече знаем множество, както природни, така и лекарствени начини за повишаване на потентността.

ПотентностХубаво е обаче да не сте прекалено самоуверени в себе си, а именно това означава, че всеки мъж е добре да бъде подготвен за евентуални проблеми в сексуален план, като това дори е доказано от научна гледна точка, а именно всеки 2-3 мъж е страдал поне веднъж в живота си от сексуални проблеми. Разбира се, че ние не визираме, че те винаги са на здравословна почва, тъй като най-честите врагове на потентността при мъжете е стреса, безсънието и натовареното ежедневие, което води силния пол. Интересен факт, който много от вас не знаят е това, че в началото на миналия век немски професор и учен твърдо заяви, че всеки представител на мъжкия пол може да свърши 5 400 пъти, като и до днес не е ясно от къде се е взела тази цифра и как точно е била получена тя. Въпреки всички тези въпрос, които ни изникват в съзнанието от това твърдение, днес много от  теориите за потентността при мъжете са основани точно на това заключение.

Другото много впечатляващо нещо е това, че през последните години значително се увеличи проблема с мъжката полова сила. Именно огромното напрежение, което всеки усеща върху себе си е един от главните виновници за различни проблеми с потентността и дори появата на еректилна дисфункция. Ето защо е от изключително голямо значение да вземате своевременни мерки, ако забележите някакви проблеми със сексуалната ви активност, а не да чакате те да се задълбочат още повече. На пазара ще можете да откриете множество различни добавки, спомагащи да се увеличи значително потентността, а по този начин пропорционално ще нарасне и увереността на всеки един мъж в собствените му сексуални сили. Много голям проблем, пред който се сблъсква човечеството днес е това, че в списанията се създава образ на един истински мачо – мускулест, със загар, перфектна фигура и така нататък. Не всеки мъж има тези заложби от природата, а по този начин това може да доведе до намаляване на самочувствието, което от своя страна да провокира появата и на сексуални проблеми от различен характер. За да се радвате на наистина пълноценна ерекция е необходимо не само да се чувствате уверени в себе си и силите си, но също така да сте в добро здраве и да имате отлични взаимоотношения с постоянния ви партньор.

Запомнете, че именно отличната ерекция е мерило за вашата потентност, така че ако забележите дори и минимални отклонения от обичайната ви активност, веднага се обърнете към специалист. Ние знаем, че мъжете като цяло доста се притесняват и избягват да посещават точно такива доктори, но бъдете уверени, че именно в този случай това не само е важно, но и е особено наложително.

Ако искате да повишите потентността си, тогава първата ви крачка е да започнете да се храните наистина правилно, защото това в голяма степен е един от най-големите врагове на сексуалната ви сила. Също така си изградете някакъв режим, който да се стараете да спазвате всеки един ден, като разбира се, че малките изключения от него са напълно позволени. Започнете да обръщате внимание на това, по колко часа на ден спите, защото именно безсънието е другия много голям враг на ерекцията при мъжете. Ако страдате от наднормено тегло, тогава ще се наложи да започнете да спортувате наистина усилено, защото с времето това може да се превърне в сериозен проблем и намаляване на либидото ви, дори импотентност. Специалистите днес са уверени в едно, а именно че потентността не е смъртна присъда, а съвсем лечимо здравословно сексуално състояние. Лекарствените медикаменти са добро начало за решаването на проблема, но след консултация с лекар.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *