Никога готвенето не е било такова забавно кулинарно приключение. С новия модел на DIPLOMAT от продуктовата линия малките готварски печки/фурни Вие ще разберете, че това не са само думи и готвенето ще се превърне нън Ваше хоби.

Новият топ-продукт е с марка TERMOMAX, а моделът е TR 5320. Многофункционален помощник, който ще улесни значително рутинното ежедневие на всяка домакиня. Въпреки че размерите на фурната са по-малки, в сравнение с тези на голяма готварска печка, това не е причина тя да им отстъпва по функции и възможности. Едно то най-големите предимства на модела, е че с него можете да приготвяте едновременно две ястия на фурна, което не само ще пести от сметките Ви за ток, но и от Вашето време. Малката фурна TERMOMAX TR 5320 е със сив цвят и е снабдена с таймер, който допълнително помага за организиране на времето и приготвянето на храната. Уредът е снабден с терморегулатор, както и закрит долен нагревател за повече безопасност и комфорт по време на готвене. Енергийният клас на модела е „B”, а гаранцията му – 2 години. Това обаче не е всичко, което да Ви изненада! Модел TERMOMAX TR 5320 освен че е с красив и стилен дизайн и че предлага чудесен комфорт при работа, цената му си остава ниска, както при всички останали модели на марката, което го прави достъпен за всяко домакинство.

Termomax TR 5320

Електричеството, като цяло, е едно от най-великите и полезни открития на човечеството, но заедно с това, то е и едно от най-опасните. Ето защо е важно да мислите и за безопасността си, която можете да си гарантирате, като изберете уреди за дома Diplomat. Всички продукти DIPLOMAT отговарят изцяло на това условие, без значение дали уредът, който сте избрали е среден или лукс клас.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *