Днес все още не много от хората са наясно с ползите от акайберито, а това е един наистина вълшебен плод, който на външен вид много прилича на нашето грозде. Всъщност това е един от много членове на голямо семейство на беритата в света. Интересното в случая е това, че това е единствения плод, който е на 95% съставен от семена, тоест само останалите 5% кожа могат да се консумират, но за сметка на това тази част от акайберито е изключително полезна при множество здравословни проблеми или дори при отслабването.

Акай БериВъзможностите ви за консумация на този плод са различни. Единният е да си направите вкусен сок или пък шербет, а другата е просто да го приемате във вид на хранителна добавка. В момента е по-добре да заложите на втория метод, тъй като в страната ни за съжаление акайберито е доста труден за намиране плод, а и хранителната добавка си има своите предимства. Така значително по-бързо ще усетите ползите от тяхното приемане, но все пак нека сега да кажем, с какво може да ви помогне тази член на семейството на беритата. Едно от най-силните му свойства е това, че в него се съдържа най-голямото количество от полезните за тялото антиоксиданти, а както знаете липсата на тези вещества са главния виновник тялото ни да остарява външно. Всички искаме да намерим еликсира на младостта, а в голяма степен именно акайберито е главната съставна част в него, но и ползите от него не свършват с това.

Друга причина тази добавка да е толкова популярна и използвана е това, че плодът съдържащ се в нея влияе пряко на метаболизма или казано с други думи, така вие можете значително по-бързо и ефикасно да отслабнете, извайвайки своята перфектна фигура. Разбира се, че ние не твърдим, че само с помощта на акайберито вие ще постигнете магически резултати, тъй като както вече сме споменавали нееднократно, всичко трябва да се комбинира със здравословното хранене и активния начин на живот. Само така ще постигнете сигурни резултати в маратона ви за извайване на силуета.

ABC Acai Berry

Не пренебрегвайте и факта, че akai beri е много важен елемент, за да може организма ви да  се очисти лесно от натрупаните токсини. Освен това, така вие се грижите и за еластичността на вашата кожа и подобряването на нейния външен вид. Друго много полезно свойство на  акайберито е това, че наскоро учените направиха великото откритие, а именно че този плод не само се бори с излишните килограми, но освен това е много мощно и силно оръжие в борбата с раковите клетки. До преди около 4-5 години се използваха основно хирургичните намеси, за да върнете стрелките на времето във вашата полза. Днес обаче човечеството е осъзнало изключително силната полза от множеството плодове, както и на самите хранителни добавки, в които са включени те.

Много голяма част от младите хора започват да си правят в буквален смисъл експерименти, като дори не осъзнават това. Причината е, че те предприемат много опасното гладуване, мислейки си че могат да задоволят организма си, приемайки само хранителни добавки. В никакъв случай не правете това, тъй като акайберито е само допълващ елемент, за да се радвате на крепко здраве и изваяно тяло, а не е изцяло заместител на хранителните продукти.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *