Може би ви се е случвало да се чудите – подходящ ли е подаръкът, който сме направили?
Изборът на подарък е трудоемък процес, който отнема много време. Мисълта, че е настъпил момент, в който трябва да избираме подарък ни изрпавя на нокти.

Това е така главно поради няколко причини:

  1. Искаме парнтьорът ни да остане напълно доволен от получения подарък
  2. Искаме да изкажем пълната си преданостт и любов, подарявайки най-точният и приложим от обратната страна подарък
  3. Тревожим се, дали ще бъде употребяван или бързо ще бъде съхранен в някой шкаф

Всички причини, изброени по-горе водят до тревоги.
В статията ще разгледаме подаръците за мъже, като се надяваме това да помогне на много дами.

Обикновено, когато питате един мъж дали иска даден подарък, той скромничи, охлончиво заявава, че няма нужда от него. Не му вярвайте. Най-вероятно се опитва да спести средствата, когато говорим за скъп подарък.
Лошото е обаче, че няма и да Ви посочи кой подарък точно иска. Изследване показва, че 85% не показват подаръкът, който биха желали от половинката си.
Играчките – мъжете наистина си падат по играчки и джади. Съществуват много решения – играчки под формата на USB флаш памет, например или пък количка с перфектен изглед, отговаряща на 100% с оригинала на автомобилът, който кара също са добри решения.

Ключов момент при избора на де те е да познавате добре миналото му. По този начин можете да определите и да отгатнете какво би му допаднало. Ако често сте чували реплики от рода на „Когато бях тинейджър имах много готин и любим аксесоар“.
Това може да послужи за ориентир какво би искал да има отново – нещо, което дълги години е нямал, а би му донесло много радост.
Za KluchФукльофците – мъжете в повечето случаи обичат да се хвалят на приятелите си, да се фукат. Тук добро решение играе луксозен ключодържател, или пък скъп часовник.

Ключодържателите са един от най-новите хитови подаръци  в страната ни. Появи се онлайн магазин (заКлюч ком), който предложи на родната аудитория стотици модели различни ключодържатели и по този начин въведе нова идея за подарък.

Ключодържателят е нещото, което ежедневно е с нас, до нас, но не го осъзнаваме. Едва след като закупим такъв аксесоар си даваме сметка колко много може да ни зарадва.

Следваща идея за подарък е… момчешките неща. Не се опитвайте да пробутате нещо розово, нещо, което само ще раздразни положението.
Едно от важните правила е, че ако не сте сигурни от покупката на подарък, то по-добре не го правете, т.е. не купувайте този подарък. Трябва да е нещо, в което вярвате, че ще се хареса.

В обобщение ще Ви кажем, че изборът на подарък не е никак лесно занимание. Това го знае всеки, но ако сте по-смели, ако познавате достатъчно добре половинката си, то със сигурност ще намерите точното решение.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *