Облейте дома си с цветовете на дъгата или пък заложете на класическото съчетание на модерното обзавеждане за баня. В богатия каталог на Luxima ще можете да откриете различни предложения за дома си и така да закупите не само най-качествена мебелировка за това помещение, то и такава, която стриктно да отговаря на модния ви почерк и личните ви изисквания към всичко, което ви заобикаля.

Голяма част от хората и до днес остават с грешното впечатление, че обзавеждането за баня играе второстепенна роля и интериорния дизайн на дома ви, но това съвсем не е така. Именно това е помещението, където вие всеки ден си почивате и релаксирате след дългия работен ден, така че не пренебрегвайте всички декоративни елементи, които могат много да украсят банята ви и да „рефрешнат“ нейния модерен облик. Ето затова ние сме се постарали на страниците на виртуалния ни каталог да откриете най-голямото разнообразие от всякакво обзавеждане за баня – мивки, душ кабини, плочки за баня, огледала и много други, както по екстравагантно за любителите на по-ярките интериорни решения, така и по-класически и семпли варианти. Всички те са влагоустойчиви, което е много важно за всички мебели в банята, имайки предвид постоянната влага в това помещение.

Мебели за баня

Стилните мебели винаги ще са на мода, както класическата винаги ще е жива. Ние разбираме това и поради тази причина се стараем да предложим на нашите клиенти, както множество класическо обзавеждане за баня, така и различни по-смели решения, с които да обзаведете или просто да декорирате това помещение. Ние винаги се грижим не само за вашето време и това всяка една поръчка да става бързо и удобно, но и за бюджета ви. Именно затова в нашия виртуален каталог ще можете да откриете едни от най-апетитните и жестоки оферти на пазара, на които просто няма да можете да устоите.

Нашият девиз е „Окрилени от красотата“, затова и винаги се стараем да ви изненадваме с нови модели модерно обзавеждане за баня, което не само да ви хареса веднага, но и да спечели сърцата ви с красотата си, лаконичността и стилния дизайн.

Как правилно да избирате гранитогрес?

Домът за всеки е онова райско кътче, където да се спасите от градската шумотевица на мегаполисите и да си починете истински, релаксирайки в приятна и топла атмосфера. За да можете наистина да се насладите на подобно усещане е важно не само да сбъднете мечтата си за собствен дом, но освен това го обзаведете с много любов и според вашия моден почерк в интериорния дизайн. Добре е да имате някакви минимални познания за материалите, които се използват най-често в мебелировката, както на хола, така и на банята и всяка друга стая. Само така ще можете да изберете най-доброто за себе си и за вашето семейство.

Мебели за баня от Luxima21

Днес сме решили да обърнем внимание на един доста използван материал, а именно гранитогрес. В темата ще научите, какви са представим му и къде е най-добре да залагате на него. Най-често този материал се използва за баните, тъй като той може да се похвали с изключителна здравина, което никак не е малко важно, имайки предвид това, че ползвате това помещение ежедневно и то не еднократно. Освен това, съвременният качествен гранитогрес има изключително голяма плътност, която се постига благодарение на специалния начин на производството му под силно налягане, но и на това, че той е наистина много устойчив на времето и така ще ви радва дълго време.

Запитайте се и затова къде и как ще използвате самия гранитогрес, тоест за външно или за вътрешно покритие. Да, както вече разбрахте за банята той е най-доброто решение, поради редица свои предимства и достойнства, но това съвсем не значи че той е идеален за всяко едно помещение в дома ви. Трябва и да вметнем, че макар че съвременния гранитогрес е малко по-скъп, той все още е един от лидерите по продажби на пазара. Все пак, както вече се научихте, цената не е определящ фактор, а качеството на избраните от вас материали за банята, но и за целия ви дом като цяло.
Бъдете реалисти и обмислете всяка една ваша крачка, като в никакъв случай не действайте прибързано и не купувайте първото, което видите. Съветваме ви да следвате българската поговорка „Три пъти мери, един път режи“, като само така ще сте сигурни в решението си и верния избор за материал за вашия дом, на който да заложите.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *