Лифтинг с мезоконци е сравнително нова козметична процедура, която често бива наричана безоперативен лифтинг. Това доста точно дава информация какво представлява той.

Открит през 90-те години, напоследък неговата популярност доста рязко се увеличи, а хората, които искат да се подложат на този тип разкрасяване са все повече от година на година.

Лифтинг с мезоконци е сериозна конкуренция на оперативния лифтинг

Оперативният лифтинг е малко по-радикална намеса, която има и по-траен ефект. Недостатък при него е по-високата цена, а и по-дългият период за възстановяване, който е необходим.

В същото време, той запазва кожата опъната за между 5 и 10 години. При прилагането на лифтинг процедура с мезоконци се набляга на ефикасен, но неинвазивен метод, който в същото време не изисква такова възстановяване.

Недостатък е по-кратката трайност на резултатите, която е средно около  3 години, тоест 2 до 3 пъти по-кратко във времето. Резултатът обаче е изключително добър от естетическа гледна точка и още повече – подсилва се формирането на колаген, който е основа на здравата и хубава кожа.

Финансовата страна не е за подценяване

Използването на лифтинг процедура с мезоконци е нещо, което в края на краищата ще ви излезе поне два или три пъти по-малко, отколкото би струвало подлагането на хирургичен лифтинг.

Разликата в цената всъщност идва дори още по-голяма,отколкото това, за което споменахме, защото след оперативен лифтинг, обикновено се нуждаете от известно време преди да се върнете на работа.

Това може да е доста скъпо удоволствие за вас, особено ако притежавате собствен бизнес, който е силно зависим от вашето присъствие. В този случай, за вас всеки пропуснат ден в офиса е загуба, която идва под формата на пропуснати ползи.

Лифтинг с мезоконци – без дискомфорт след процедурата

Едно от предимствата да заложите на неинвазивен лифтинг с мезоконци е това, че след процедурата на практика няма да усещате какъвто и да е дискомфорт или някакво неприятно усещане (разгледайте предложенията за мезо лифтинг конци на AestheDerm.eu).

Единственото чувство се изразява в леко усещане на опъване и стягане, което обаче ще мине доста бързо в рамките на няколко дни. Много хора дори се връщат на работа още на същия ден, тъй като излизат от офиса за час, докато трае процедурата.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *