С наближаването на който и да е било празник Нова година, Коледа, Осми март, Свети Валентин или друг личен повод, всички ние се втурваме в луд маратон за избиране на най-подходящия подарък. Покупката на перфектния подарък не е никак лесна задача. Ако сме наясно с предпочитанията и вкусовете на човека, на който го поднасяме, то това би могло да се окаже сравнително приятно занимание. Идеите са онова, което ни насочва. При липсата на такива, паника и ужас ни обземат последните няколко дни.

В тази статия ще ви разкрием няколко гениални идеи за подаръци, подходящи за различните поводи. Нашата цел е да избегнете риска от лош избор, дебнещ зад всеки ъгъл.

Какви подаръци да подарим на любимите хора?

Подаръци за Нова година и коледа

В търсенето на подарък за Коледа или Нова година, то ние се стремим към това да бъдем колкото се може по-оригинални. В повечето случаи, човекът, на който го поднасяме, има всичко онова, от което се нуждае. Именно поради тази причина наша е отговорността да не повтаряме подаръка, стига той да не бъде излишно пожелан.

За да се превърне изненадата ви в неповторима и незабравима, то ние сме селектирали няколко предложения за вас и най-близките до сърцето ви хора. Гарантираме ви, че ще бъдете оценени подобаващо и предметът, опакован красиво, ще краси домовете на онзи, на който го поднасяте. Ето какви са предложенията ни:

Подарък за имен ден

Колаж със снимки е доста добър избор. Колкото и семпло да ви се струва на пръв поглед, то този подарък е възможно най-добрият избор. Понякога материалната стойност не е онова, предизвикваща сълзи от радост в очите на приятел, любим, майка или баща. Единственото, което се изисква от вас, е да подберете внимателно няколко ваши снимки, спомен от незабравими изживявания и моменти. Бихте могли да добавите надпис или послание, подсказващи колко важен е за вас онзи, за който е предназначена изненадата ви.

Подарък за рожден ден

Календарите са възможно най-поръчваният артикул с наближаване края на годината и настъпване на новата. Хората, занимаващи се с фото или печатарски услуги могат да ви потвърдят, че в този интервал от време работата им няма край. Разбира се, нашата идея не е свързана с това да поднесете какъв да е било календар на любим човек. Ние ви предлагаме да го персонализирате така, че човекът, за който е изработен, да не може да откъсне поглед от него.

Направете възможно най-правилния подбор на снимки и се доверете на професионалната изработка. Добавете, по свое желание, надпис или пожелание за празниците. В случай, че го поднасяте на много близък човек, то можете да изпишете с красив и нетрадиционен шрифт „Обичам те“ или друго мило послание.

Всичко е въпрос на личен избор и предпочитания. Дайте воля на въображението си и заложете на оригиналното и неповторимото. Все пак никой не би се зарадвал на домашни пантофи, плетен пуловер или торбичка пълна с лакомства. Това са подаръците, предимно подарявани от нашите мили баби и дядовци. Не им отнемайте правото да бъдат единствените, поднасящи традиционни подаръци. Бъдете атрактивни и изобретателни – това е най-важното при избора на подарък за Коледа или Нова година.

Подарък за Осми Март

Осми март е един от най-красивите празници, празнуван от всички нежни създания. Ако имате любяща съпруга, грижовна приятелка или най-добрата майка на света, то ние ви предлагаме да се възползвате от нашите предложения, с които ви гарантираме, че ще превърнете деня на специалната си жена в още по-неповторим.

Със сигурност една от основните ви цели е подаръкът ви да бъде въздействащ и запомнящ се. Не винаги обаче сме предвидили достатъчно бюджет и точно тези дни в годината успяват да ни залеят с вълна от стрес и тревожност. Забравете за безпокойството,  защото предложенията ни не са свързани с пилеене на куп средства. Нашите изумителни идеи за подаръци струват евтино, но за сметка за това са в състояние да се превърнат в най-скъпата вещ на онзи, на който ги поднасяте. Ето какво ви предлагаме да закупите, по случай Осми март.

Подаръци за поводи

Подарък за сватба

Всяка една дама държи в малката си дамска чантичка връзка с ключове било то за автомобил или за дома. Имате гениалната възможност да пораждате усмивка на нейното лице всеки път, в който се насочи към ключовете си. Предлагаме ви гравиран ключодържател. Сами изберете какво точно да бъде изписано върху него. Съществуват безброй варианти, които да превърнат този млък предмет в нещо изключително сантиментално и значимо като стойност.

Освен ключодържател можете да поръчате изработка на запалка или химикалка, отново гравирани по ваши собствени идеи. Проучете внимателно кое е любимото стихотворение на половинката ви и изберете стих, който тя да прочита всеки ден и с широка усмивка да си спомня за деня, когато сте я накарали да се почувства истински специална и желана.

Подарък за Свети Валентин

Едва ли има жена, която да не остане истински доволна и изненадана от мил и личен подарък на този повод. Вие не само имате възможността да поднесете изцяло персонализиран предмет, показващ личното ви отношение към този човек, но също така бихте могли да прекарате известно време в неговата компания, подреждайки персонализиран пъзел, докато отпивате от персонализирана чаша бяло или червено вино, например. Звучи страхотно, нали?

Надяваме се да сме били максимално полезни с идеите, селектирани специално за вас и празничните дни от годината. Бъдете креативни и изобретателни. Не позволявайте на скучните подаръци да превърнат важните мигове в сиви и безлични дни. Поднесете оригинален и запомнящ се подарък!

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *