В днешния материал ще разберем как да подберете фирма за услуги на професионален домоуправител? За голям период от време беше общоприето обитателите на една жилищна сграда сами да избират своя домоуправител, който да решава всички общи проблеми. С течение на времето обаче, въпросните „домоуправители“ трудно успяваха да управляват сградата, поради наличието на все по-зачестилите междусъседски конфликти.

Поради натрупването на много проблеми, а и заради невъзможността им за добро разрешаване, все повече хора отказват да се нагърбят с ролята на домоуправител. Именно заради това се създаде голямо търсене на фирми, които да предоставят услуги по поддръжка и управление на жилищни сгради.

В България винаги е било по-лесно да се регистрира фирма за професионални услуги, отколкото да се намерят хора, които да изпълняват тази длъжност. Факт е, че има много кухи фирми, които заблуждават клиентите си, като най-често поемат много обекти, които не успяват да обслужат качествено. Тези фирми са малко известни, но все пак успяват да привлекат клиенти, които биват излъгани впоследствие.

Експертите в областта на етажната собственост ни съветват винаги да се доверяваме на сериозни и доказани в областта професионалисти, които да предлагат качествени услуги.

Професионален домоуправител от фирма БГ Вход

Фирма БГ Вход разполага с всички необходими документи и разрешителни, за да извършва този тип дейност, като предлага оптималния избор за домоуправител, съобразен с нуждите на клиента, гарантира постоянен контакт и услуга на най-добрата пазарна цена. Компанията гарантира бързото и навременно решение на всеки възникнал проблем, без значение каква е давността му. За фирмата е от голямо значение коректността и качествено изпълнените задължения, като обхват имат все повече населени места в страната.

БГ Вход е специалист със солиден опит, запознат с всички законови наредби за етажната собственост, а професионалните домоуправители на фирмата са добри медиатори и притежават нужната емоционална интелигентност, която им помага в проблемни ситуации и спорове между съседи. От създаването си досега компанията е обслужила над 20 000 домакинства и 1000 жилищни блока, което означава, че е предпочитан избор за живеещите в град София.

професионален домоуправител

Експертите във вещното право съветват преди окончателен избор на служебен домоуправител внимателно да се проучи всяка компания и да се заложи на тези от тях, които имат добър имидж в областта. Ако се затруднявате в избора, направете първоначалното си проучване, в което да разгледате различните видове пакети и отстъпки, които предлагат фирмите.

Консултация, оглед и договор

Ако имате време и възможност, може да помолите за безплатна консултация на място във вашата жилищна сграда. Изберете компания, която да ви предостави безплатен първоначален оглед, за да се запознаете с дейността ѝ на място, а и представителите ѝ да разберат повече за проблемите във вашия вход.

Подпишете договор за извършване на услуги само ако усетите, че може да се доверите на представителите на компанията, и в никакъв случай, ако хората ви изглеждат некомпетентни или неуки в областта. Ако все пак в последствие възникнат проблеми, то имайте предвид, че всяка една компания, която държи на реномето си предлага такъв.

БГ Вход предлага договорни отношения при наемането на домоуправители за срок от един месец до две години. Договорът може да бъде прекратен по всяко време, но трябва да се даде едномесечно предизвестие, като няма неустойка за прекратяването му. Ако търсите професионален домоуправител в гр. София, посетете сайта на bgvhod.com, за да научите повече подробности.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *