Всеизвестен факт е, че най-добрите приятели на жената са… диамантите! Бижута съществуват още от дълбока древност, когато с тях са се кичили знатни царици и други височайши личности. Ценени са, заради ефектите и впечатлението, което се постига с тяхна помощ – едно подходящо колие или обици, могат да променят изцяло стила на една жена, карайки я да се почувства по-специална и желана от повече мъже.

Още по-добре е, когато всички оферти за шопинг на приятелите на жената могат да бъдат намерени на едно лесно достъпно място. Защо да се губи време в обикаляне на магазини и да се отвлича вниманието по-други неща, което ще затрудни още повече преценката ви! Цялото време може да бъде фокусирано само и единствено към избора на подходящо бижу за всеки един повод.

Покупката на бижу не е лесна задача за всяка дама. То трябва хем да ви харесва, хем да е подходящо за вашия стил и да може да се съчетава в колкото се може повече дрехи. Има такива модели, които са удачни за бизнес срещи, други са по-подходящи за свободното време. А за да направите перфектния избор, е добре да имате възможно повече оферти за бижута на едно място.

Красиви бижута

За да се ориентирате в офертите за бижута, е добре първо да знаете какво точно търсите. Дали е за ежедневието или за по-специални поводи, злато или сребро, оригинал или реплика и прочие. Винаги е трудно е да се ограничите само с едно или един комплект.

За ежедневието е добре да се спрете на по-малки бижута, може да са от благородни метали или друг ваш любим материал, но носенето, например на диаманти е дори опасно. На някой коктейл може да ги сложите с подходящите дрехи, прическа и цялостна визия, но не прекалявайте с носенето им. Не знаете кой ще излезе зад ъгъла.

За роклите с голи рамене са подходящи овални колиета, които следват линията на шията, както и нежните верижки с малка висулка или средна по размер накрая. Във втория случай не е добре висулката да докосва дрехата или да се скрива под нея, така че преценете размера внимателно.

На работа може да изберете стилни бижута със семпла визия и малки като обем.  Дебелите верижки, няколкото реда гривни или пръстени на всеки пръст не е най-добрата комбинация за ежедневието и ще изглеждате като ходещ магазин с тях. За тези случаи заложете на кожа, планински камъни, метал и други компоненти. Преценявайте и облеклото си на работа. Може да не е подходящо да сложите дамския костюм и пръстените с черепи. Ако търсите интересни бижута на ниски цени винаги може да погледнете и в интернет. Онлайн магазините предлагат добро разнообразие и ниски цени.

Препоръчително е, да не носите пълен комплект бижута заедно. Очила или диадема например. Получава се едно неприятно претрупване, без да имате акцент във визията си. Ако носите колие, сложете гривна или пръстен, ако пък сте решили да носите обици, сложете гривна. Бъдете креативно, но умерено. Близо разположените бижута отвличат вниманието от вас и тоалета ви.

Шопинг оферти вече лесно може да намерите и в интернет на разумни цени. Те ви дават възможност да прецените и обмислите, дали бижуто, на което сте се спрели е най-удачното за вашия стил и гардероб.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *