Ако търсите начин да добавите малко характер на дома си и да придадете уникален щрих на пространството, което искате, доверете ни се, ние ще ви предложим няколко уникални идеи, а вие ще можете да си ги декорирате сами.

  Искате помещението да изглежда шик, модерно и атрактивно, имитиращо естествено дърво? Това е възможно да се постигне бързо и лесно с ламинирани плоскости, като поставянето им се извършва на стените. Така ще имате онова идеално топло докосване в дома си, което желаете. Монтажът на тази ламперия може да бъде доста скъп ако се инсталира от професионалисти, но ако не ви е страх от малко упорита работа, ще получите един и същ ефект за доста по-малко пари.Ламинирани плоскости

  Ламинираните плоскости не са по джоба ви? И това има лесно решение-заменете ги с декоративните самозалепящи се фолиа, с които ще постигнете същия дървесен ефект лесно, бързо и евтино. Единственото условие, което трябва да спазите е стените да са гладки, обезмаслени, обезпрашени и предварително грундирани. Имат едно чудесно предимство, че когато ви омръзнат, можете да ги отлепите с помощта на сешоар. Фолиото се затопля, лепилото се размеква и премахването му става много бързо само с едно издърпване.

Самозалепващи се фолиа

  Предлагаме на вашето внимание още един уникален начин да декорирате лесно и бързо желаното от вас помещение с помощта на тапети, имитиращи дърво. На пазара се предлага голямо разнообразие от висококачествени италиански, немски и английски тапети, които успешно имитират дърво. Изберете подходящите за вас, подгответе стената (или стените) като първо ги грундирате и едва след това залепите тапетите. Това няма да ви отнеме много време, а полученият ефект ще обнови и освежи помещението до неузнаваемост и ще ви пренесе в един нов, непознат и различен до сега интериор. Тапетите, имитиращи дърво са хит на пазара, а ние в магазин Лерос ще ви предложим най-подходящите според вашия индивидуален проект. Или можете да разгледате богата гама от италиански, немски и английски тапети на http://leros.bg/продукти/тапети.

  Осъществете мечтата си да преобразите дома си с още един бърз и забавен начин за постигане на дървесния ефект, който търсите. Вземете латексова боя, тонирана в цвета, който желаете и нанесете на стената така, че да се получи плътен слой. С помощта на специална шпатула и определени движения (вертикални или хоризонтални) вие ще можете да обработите повърхността така, че да постигнете желания дървесен ефект. В специализирания ни магазин за декорации ще намерите този и други полезни за вашия проект инструменти.

  Ако идеите ви точно как да моделирате помещението си се изчерпат, то прегледайте някои списания, откраднете си идея (те са навсякъде, важното е да имате очите да ги видите) и започвайте!

Тапети имитиращи дърво

  Обърнете внимание и на декоративните профили, с които можете да постигнете чудеса. Те ще ви вдъхновят, ще ви спестят време и ще ви помогнат да създадете своя собствена декорация. Сега си представете това пространство, оградено от профили в декоративен дървесен акцент (мазилка, фолио, тапет) и как то оживява. Един лесен и бърз начин да придадете динамика и движение на интериора си, да развихрите въображението си и постигнете един завиден интериор.

   Чувствате ли се вдъхновени? Искрено се надяваме на това. А коя идея за декорация, имитираща дърво ще изберете-решете сами. Очакваме ви в магазина или ни посетете на www.leros.bg

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *