Искате да изненадате детето си с незабравим, оригинален и забавен рожден ден? Чудите се какво вълшебно парти да организирате тази година? Вижте 4 интересни идеи за детско празненство.

Пиратско парти
Подарете на децата си едно вълнуващо приключение, изпълнено с много загадки, мистерии, весели игри и още повече съкровища. Малчуганите със сигурност ще се забавляват от сърце докато се опитват да надхитрят ловките пирати, да разгадаят тайните на вълшебната карта, да превземат приказния остров (дневна, апартамент) и да отмъкнат заровеното богатство. Тази идея за тематичен рожден ден е едновременно интересна и сравнително лесна за изпълнение. Най-напред ще имате нужда от пиратски реквизит – превръзки за очи, плюшени папагали, пластмасови куки, знамена или шалове с черепи и кости. След това е добре да помислите за скритото съкровище. То може да е купа с бонбони, символични подаръчета за всички деца или самата празнична торта. Не на последно място ще трябва да нарисувате карта на заровеното богатство и да измислите различни забавни игри и загадки, които да подсказват на малчуганите къде да търсят.

Montecito 1

Забавно пътуване във времето
Ако децата Ви обичат образователните игри можете да ги зарадвате с  вълнуващо пътешествие във времето, изпълнено с много изненади, любопитни истории и забавни викторини. Най-напред подгответе „терена”. За целта можете да подготвите „подвижни” реквизити или да украсите всяка стая с декорации от различна епоха – дневна, вдъхновена от каменната ера; спалня, достойна за викинги; кухня, обитавана от индианци. Изберете кои исторически периоди да включите в пътуването, но не забравяйте да добавите и забавни елементи, които да привлекат и задържат вниманието на децата – семейство Флинстоун, Покахонтас, Тор, египетска мумия, самурай, Робин Худ, Херкулес. Добре е да помислите и за интересни игри, ребуси и викторини, свързани с различните етапи от пътешествието във времето.

Празненство, вдъхновено от Хелоуин
Страшилища и лакомства – две от най-любимите неща на всички деца. Зарадвайте малчуганите си със забавно парти, вдъхновено от историите за вещици, духове, вампири, таласъми, ходещи скелети или други тайнствени същества. Тази идея е сравнително лесна за изпълнение. За целта ще имате нужда от страшен реквизит (пластмасови паяци, вещерски шапки, вампирски зъби, казан за отвари) и голямо количество сладкарска боя. За декорацията можете да използвате и подръчни материали. Така например, от преждата става чудесна паяжина, а тиквените фенери са достъпни по всяко време на годината. Хубаво е да помислите за разнообразни игри и забавления, които да подхождат на темата на празника. Можете да подготвите казан (дълбок съд), в който децата да „забъркват” цветни отвари с помощта на безвредни боички или да организирате забавна викторина с награди – вкусни лакомства. Не забравяйте да придадете „зловещ” вид и на храната.
Montecito 2
Приказен рожден ден
Подарете на децата си едно вълшебно тържество с любимите им приказни герои. Поканете най-красивите принцеси, най-смелите рицари и най-забавните магически същества. Можете да заложите на конкретен персонаж или на цяла история. Тук декорацията зависи изцяло от избора на приказка или герой. Важното при тази идея е да я приспособите и за двата пола. Така например, ако темата на рождения ден е „Замръзналото кралство” е добре освен сини рокли и коронки за момиченцата да подготвите и подходящи аксесоари за момченцата. Хубаво е игрите и заниманията също да са свързани с основната идея на тържеството.
За още интересни и оригинални идеи за рождени дни посетете детския кът на комплекс „Монтесито”. Приказният парти център Montecito Kids ще осигури на малките палавници едно незабравимо тържество, изпълнено с много игри, веселие, усмивки, чудни изненади и вълшебно настроение.

Категории: Полезни благинки

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *