TRS

Трафик Пътна Сигнализация ЕООД е водеща фирма за изработка на пътни знаци, табели и други съоръжения за организация движението. Ние имаме богат опит в изграждането на инфраструктурни проекти у нас, като помагаме с висококачествени продукти на добра цена.
Освен пътни обозначения, произвеждаме промишлени табели, пейки за паркове, предпазни ограждения и устройства за подземни паркинги. Работим успешно с някои от най-големите частни фирми в България и с държавна агенция „Пътна инфраструктура“, която е от съществена важност за нас.

Нашата производствена база се намира в град София, където разполагаме с нови машини и пособия за полагане на хоризонтална и вертикална маркировка. Ако се нуждаете от сигнализация за подземни гаражи, то трябва да знаете, че притежаваме сериозна продуктова гама, която може да се види на уебсайт http://trs-bg.com или лично в производствения цех.

Големият асортимент от табели за улици, строежи, туристически цели или реклама просто допълват възможностите на фирмата ни. Залагаме на издръжлив и екологично чист материал, който е получил съответните сертификати за качество. Готови сме да представим и документи, които потвърждават думите ни. Не се съмнявайте в добрите ни намерения и мислете с един ход напред.

Включваме се активно при монтаж на светофарни секции в цялата страна, така че ако имате нужда добра оферта, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. В посочения сайт, ще откриете и пълния продуктов каталог, както и контактна форма за поръчки и въпроси.

Нови продукти и услуги

Освен пълна гама от стандартни пътни знаци, ние можем да предложим: подвижни предупредителни табели с LED осветление, светодиодни знаци, знаци с двоен непрекъснат борд, гумени стопери, стълбчета и други важни пособия. 

Изготвяме цялостни проекти за временна организация на движението, като в дейността са включени, част от горе изброените продукти. Добавяме скрепителни елементи и носещи системи за пълната сигурност при изпълнение на плана ви.

Поддържаме постоянна комуникация с клиентите, тъй че вие можете да променяте условията и изискванията си, докато тече активната ни работа. Направихме всичко възможно, за да се чувствате комфортно при партньорството си с нас, а останалото е ваш избор.

TRS

Нашите клиенти до момента

  • Изпълнителна агенция пътища
  • Автомагистрали ЕАД гр. София
  • Общини: Благоевград, Божурище, Драгоман, Габрово, Хасково, Враца, Кюстендил
  • Истър ЕООД
  • Трейс София ЕАД
  • Инжстрой ЕООД гр. Плевен
  • Фърст Фасилити България ЕООД
  • Център за градска мобилност ЕООД
  • Пътища и съоръжения ЕАД
  • Метро „Кеш енд Кери“ ЕООД

… и още над 20 фирми, които се възползваха от гъвкавите ни услуги и предложения. Сега предлагаме и на вас, да поръчате пълна сигнализация за път, магистрала, строителен обект, паркинг или гараж. Нашите служители, ще ви обслужат по възможно най-добър начин, като доставят и монтират избраните съоръжения, там където пожелаете.

Не пропускайте да прочетете още за нас в blog.trs-bg.com, защото има какво да научите. Очакваме да се свържете с нас при нужда, а до тогава ви пожелаваме безопасно шофиране по пътищата на родината ни и всичко най-хубаво.  

Адрес на ТПС София: НПЗ Орион, ул. 3020, номер 4. Телефон за контакти 02 824 23 10.

Категории: Бизнес

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *