Флаерите – много хора търсят ефективен начин за реклама на частния си бизнес, но не се сещат за добрите стари флаери. Днес е модерно да имаме сайт в интернет и да рекламираме чрез радио и телевизия. Въпреки всичко класическите печатни материали не са за пренебрегване, тъй като вършат много добра работа за популяризиране на марка, услуга или продукт.

Флаерите 1Много фирми предлагат пълноцветни и двустранно отпечатани флаери, с чиято помощ ще привлечете повече клиенти. За да се сдобиете с пълен успех, може да се възползвате от услугите им – безплатно разпространение на флаери за Околовръстен път. Дизайнът на хвърчащите листовки също е безплатен, тъй че ако нямате готов шаблон, ние ще го изработим за вас. Цената на тираж от десет хиляди флаера е 250 лева или 0.025 лв. за един брой.

Ние държим на дизайна на флаерите, като изпипваме всеки детайл. Стигаме до сърцето на потребителите чрез цветни изображения, гладки и четими шрифтове с подходящия размер и дебелина, поставяме логото на фирмата ви и пълна информация за нейната дейност. Всичко това накуп превръща печатния материал в мощно средство за реклама.

Стремим се да раздаваме флаери и листовки на оживени места, където има най-много хора. Естествено, пускаме листовките и по пощенски кутии, за да обхванем възможно най-много места. При положение, че искате да разнесем флаери и в други райони (освен Околовръстен път), то цената се договаря допълнително. Ние можем да позиционираме нашите промоутъри в центъра на столицата, близо до големи търговски обекти, концертни зали, театри и кина.

Знаем, че за да успее рекламната кампания с хвърчащи листовки, те трябва да съдържат полезна информация към клиента. Тя може да е свързана с отстъпки във ваши обекти, нови продукти, услуги с намаления, промоции и още куп неща. Преди да отпечатаме флаерите се допитваме до вас дали искате да добавим или махнем нещо, за да сме максимално коректни.

Флаери 2

Няма никакво съмнение, че печатните материали могат да превърнат всеки един гражданин във ваш потенциален клиент. Хората запазват листовките в себе си и ги разпространяват между роднини и приятели. Така мнозина ще се запознаят с вашите фирмени предложения и оферти. Имаме наблюдения, че сред един месец раздаване на флаери идват и първите резултати.

Не забравяйте, че Poryazov.com работи за вас постоянно и ще задоволи нуждите ви от качествена реклама. Няма да се спрем пред нищо, докато не задоволим всичките ви изисквания. Ако имате въпроси към нас, то може да ги зададете на уебсайта ни, който сме посочили по-горе в статията. А сега нека ви пожелаем успехи във всички ваши начинания.

Категории: Бизнес

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *