PVC дограмаМного хора са чували за PVC дограма, но едва ли знаят точно какво представлява тя и какви са нейните плюсове и минуси. Ето защо аз реших да напиша една статия, която ще бъде полезна за всеки, който се готви да монтира подобен тип профили в апартамента, вилата или офиса си. В началото, ще направя кратък увод, защо е добре да остъклите дома си.

Остъкляването на дома ви гарантира по-добра топлоизолация и шумоизолация. С монтажа на нова ПВЦ дограма вие правите икономия на електроенергията и съответно пестите пари. Качествените рамки придружени от добър стъклопакет, не позволяват на топлинната енергия да напуска помещенията, осигуряват ви хлад през лятото и топлина през зимния сезон. Праховите частици не могат да влязат в стаите ви, а визията е кристално ясна.

Съвременните стъклопакети (флоатни, нискоемисионни, 4 сезона и други) не се влияят от външните вибрации, те се чупят трудно и ни обещават максимално светлина вкъщи и на работното място. ПВЦ рамките са здрави и издръжливи срещу различни природни бедствия, като земетресения, градушки, силен вятър и снеговалеж. Продават се противовзломни обкови, чрез които отварянето на прозорци отвън е почти невъзможно.

Ако искате красив дизайн и имитация на дърво, можете да поръчате облицовъчно фолио имитиращо дъб, бук, ясен и прочие дървесни видове. По този начин, ще постигнете приятен интериор, който да се съчетае с останалата мебелировка (паркет, столове, маса, фасада). Зарадвайте близките си или подопечния ви персонал в офиса, те със сигурност ще оценят вкуса ви.
Кондензацията (проникване на влага) при ПВЦ дограмите е сведена до минимум. Препоръчително е да купите 3 или 4 камерна дограма за 100% защита. Колкото повече камери имат профилите, толкова по-добра, ще е звукоизолацията и топлоизолацията на обекта ви.

Друго добра новина за пластмасовите дограми е тяхната цена, която в сравнение с алуминиевите варианти е по-ниска. Разбира се, препоръчително е да закупите прозорците и вратите от специализирана фирма, като например Мастер Пластик ООД в София. Последната предлага KMG и Aluplast PVC системи с пълна гаранция и монтаж на вашия адрес.

От сайта им можете да поръчате още: щори, прозорци, первази и други. Има и форма за безплатна електронна консултация, където да ви препоръчат продукт, който ще пасне на дома или кабинета ви. Общо взето всичко е на високо ниво, така че посетете http:/master-plastik.com/продукти/pvc-дограма/ и селектирайте най-доброто за нуждите ви, но този път на достъпна цена.  

Ценовото изражение на вносните дограми и тези, които се правят в България, е почти едно и също, така че вие преценявате какво да закупите. Ако пък имате каквито и да е колебания, фирмените консултанти, ще ви насочат към правилното решение. С това приключвам и тази публикация, като се надявам, че е била полезна за вашето обзавеждане.

Адреси на Мастер Пластик ООД в град София:

  • бул. Христо Ботев 10, телефон 02/ 851 20 49
  • ж.к.Младост 1А, пред бл. 502, телефон 02/ 887 01 90
  • бул. Гоце Делчев, бл. 15, телефон 02 / 858 75 10
  • ж.к. Надежда, бул. Ломско шосе 28, телефон 02 / 836 21 10

 

Категории: Бизнес

Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista Друго нямам какво да напиша, засега. ;-)

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.