Търсачка jabse

Може би много от вас се чудят какво е Jabse и за какво служи?

Jabse.com е морфологична търсачка, индексираща сайтовете от българското интернет пространство. Системата е изцяло собствена разработка и не използва готов софтуер за реализирането на търсещата или индексиращата част. Jabse всщност е акроним и означава: Just Another Bulgarian Search Engine. Според създателя се произнася като: джейбс, въпреки че не му пречат и произношенията като джабсе, ябсе и така нататък. Системата за търсене позволява намирането на думите от българския език независимо от конкретната форма, в която се срещат в индексирания документ - род, число, време и други.…

гярб вечнълс

{tag}meta name="og:title" content="ГЯРБ ВЕЧНЪЛС - Българският Лас Вегас"{/tag}
{tag}meta name="og:description" content="Всеки търси хубави плажове, интересни забавления и като цяло една приятна лятна почивка."{/tag}

Слънчев бряг, гярб вечнълС или българският Лас Вегас - курорта на 2013-та година!

{tag}meta name="og:image" content="http://poryazov.com/images/SEO%20SEA/KS4.jpg"{/tag}
{tag}meta name="og:url" content="http://poryazov.com/"{/tag}
{tag}meta name="og:language" content="bulgarian"{/tag}

{tag}meta name="og:type" content="website"{/tag}
{tag}meta name="og:site_name" content="Poryazov.com"{/tag}
{tag}meta name="GQRB-VECHNYLS" content="uhfdsgfa822jh3a00dab3=5?a8y10a"{/tag}…

”Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Началото на най-голямото SEO/SEM състезание в България за 2013-та година започа.

Ключовата фраза е: ”Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Забележете, че фразата е в кавички. Победителя ще бъде определен като първия, който се класира при търсене в кавички.…

Замисляли ли сте се някога, че броят на хората, които не могат да ви отговорят на въпроса "Какво е SEO?", никак не е малък? Голяма част от средно-интелигентните граждани смятат, че благодарение на SEO оптимизацията човек може да забогатее със скоростта на светлината. Да, ама не! В категорията SEO ще се старая да ви осигурявам достъп до полезни текстове, които ще ви откроят от тълпата, живееща в заблуда. Чрез изписаните редове, вие бавно, но перманентно ще свалите онези розови очила, замъгляващи мисленето и ограничаващи интелекта ви.

На въпроса "Какво е SEO?" ще ви отговоря по възможно най-краткия, точен и ясен начин, без да изпадам в бурни подробности, давайки ви комерсиални примери. Целта е първо да ви запознаем, а след това да ви превърнем в истински познавачи и разбирачи. Звучи ли ви страхотно? Защото на мен да!

Вярвам, че разумният, прагматичен и модерен гражданин ще достигне по бързо до същността на проблематиката, от колкото онзи, мислейки, че от всичко разбира.
Самата дума SEO произлиза от английския израз SEARCH ENGINE OPTIMISATION, преведено на български - оптимизация за търсачки. Материята е сложна и трудно разгадаема, но това съвсем не значи, че вие сте недостойни да се докоснете до същността ѝ и да проумеете целта на SEO оптимизацията. Първото, с което можете да започнете са множеството текстове, които ще ви подтикнат да се гмурнете в дълбоките води, научавайки ви да плувате перфектно сред тях.

Текстовете, селектирани в категорията SEO са онзи инструмент, който ще ви послужи да превърнете своя бизнес в успешно начинание. Тук не само ще научите любопитни факти за SEO стратегиите, за това какво представлява търсачката Jabse, Google, Bing, но и ще се докоснете до много други интересни и любопитни новини.

Доверете ми се и нека заедно изкачим още едно стъпало от стъпалата към успеха!

Изкажи се!

There are no posts in the Shoutbox

Ангел Порязов - Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista

Poryazov.com © 2012-2017 | Всички права запазени!

Ангел Порязов - Poltargaista

Криейтив Комънс договор