В категорията "Разни хора, разни идеали" ще ви накараме да се почувствате като част от живота на хора, на които не преставате да се възхищавате. За никой не е тайна, че колоритът в света е резултат от различията между гражданите, както и интересите, дърпащи ги в противоположни посоки. Това е основаната причина, подтикваща ме да избирам прецизно за вас десетки интервюта и информативни текстове за личности, стъпили поне веднъж на червения килим... или поне на високо стъпало в личностното и професионално изкачване.

Вярвам, че известността е нещо, за което трябва да се бориш със зъби и нокти, отстоявайки позиция. Убеден съм, че всяка "звезда" има история, която да ни разкаже, която да ни мотивира, която да ни насърчи и т.н. За никой не е тайна, че съветите, до които се докосваме понякога, биха могли да ни изстрелят до непознати за нас измерения. Няма как да отречем факта, че човешките постижения са безгранични.

Дали от любопитство, дали защото сте загубили онова желание, спомагащо за личностното ви развитие, или просто се нуждаете от информативен текст, който да ви изясни неща, за които не сте вярвали, че са се случили - тези интервюта са точно това, от което изпитвате потребност! Докоснали се веднъж до категорията "Разни хора, разни идеали", вярвам, че тя ще бъде онова време от деня, спомагащо ви за откъсване от реалността и пренасящо ви на едно по-спокойно място, лишено от материалност, грижи, тревоги и излишни вълнения.

Докоснете се до идолите в живота си, успявайки да ги превърнете в част от вашия. Вярвам, че минутите време, отделени за прочит, са едни от най-оползотворените. Ето защо няма да престана да ви дарявам с актуални, ексклузивни и интересни интервюта от света, който ни заобикаля.

Подарете си частица удоволствие, удовлетвореност и информираност!

Изкажи се!

There are no posts in the Shoutbox

Ангел Порязов - Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista

Poryazov.com © 2012-2017 | Всички права запазени!

Ангел Порязов - Poltargaista

Криейтив Комънс договор