Предстоящата учебна 2015-2016 година

Първият учебен ден е особен празник и събитие в живота на всяко едно дете, което за първи път ще се потопи истински в света на знанията. За малчуганите това е едно истинско приключение и запознанство с много нови приятелчета, но за родителите им е истинско предизвикателство, през което трябва да преминат. Вие трябва не само да закупите на децата си облекло за училище, както и по-официален комплект за първия учебен ден, но също така да изберете всички необходими ученически пособия - раници, несесери, моливи, флумастери, бои, учебници и така нататък. Списъкът с нужните неща е доста дълъг, особено ако не сте се сблъсквали с това преди и нямате друго дете, което вече да е преминало през това.…

Категорията "Искрено и цинично" няма за цел да подлива дните ви с грозни факти и събития, както от живота на известни личности, така и такива, свързани с ежедневието на обикновения човек от обществото. Точно тук вие притежавате изключителната привилегия да застанете лице в лице с истината, БЕЗ присъствието на капчица лицемерие дори.

Когато си помислим за думата "цинично", то ние автоматично я асоциираме с нещо безсрамно, лишено от морал. Разтворете с една идея своята широкоскроеност така, че да имате смелостта да чуете истината каквато е тя в действителност. Вярвам, че човек притежава правото да му се поднася информацията в суров вид, а не напудрена по начин, който ще му се хареса.

Знам, че не всичко, изписано в категорията "Искрено и цинично" ще предизвика онези широки усмивки по лицата ви, и все пак се въоръжих със смелостта да ви даря с истината, ако ще и тя да е подплатена с циничност.

Отново стремежът за развитие е базиран върху човека и това той да бъде информиран както подобава, без грам лъжа, без частица лицемерие и без думичка измислица. Именно поради тази причина съставих десетки статии, обхващащи както теми от политиката, така и такива, свързани с бита на обикновения гражданин. Опитах да дам на всеки по нещо, може да е малко, но е от сърце.

Искреността е в епицентъра на категорията. Тя движи, тя бута, тя ни дърпа нагоре, по стъпалата към успеха. Надяваме се блога да бъде максимално полезен с това, което ви разгръща. Нищо не спира до тук, защото вярвам, че човешкото любопитство е лишено от граници!

Page 1 of 3

Изкажи се!

There are no posts in the Shoutbox

Ангел Порязов - Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista

Poryazov.com © 2012-2017 | Всички права запазени!

Ангел Порязов - Poltargaista

Криейтив Комънс договор