Коя компания да изберем за да получим успешно SEO

SEO Badge

Напоследък доста често се говори за SEO, почти всяка компания сериозно наблегна на абвиатурата Search Engine Optimization или на български казано: оптимизация за търсачки, като вече все повече се търсят доказаните във времето фирми и хора, работещи като freelancers.

И така, тъй като услугата е търсена, е важно да Ви разкажа за това, на кои точки да наблегнете, за да получите наистина добро обслужване.


  1. Бюджета определея крайните цели и възможността от постигането им. С малък бюджет трудно можете да се класирате над основни конкуренти по думи, които са със средна сложност и конкуренция. Тук е мястото да споменем, че ако нямате голям бюджет, услугата на оптимизатор на свобдна практика би било добро решение. Преди да го наемете - проверете внимателно и потърсете такъв с добра репутация и добри завършени клиенти.

  2. Ако приемем, че сте със среден и по-голям от средния бюджет, то SEO фирма е точното решение. Договор, в който са опоменати дейностите, целите и подробностите, както и сроковете - това са добри практики. При избора на фирма също трябва да внимавате, проверете репутацията на фирмата, отзивите от клиентите, референциите и други. Ние от W-SEO.com се стараем всеки клиент да бъде обслужен по перфектен начин и бихме желали всяка компания да работи така, но пазара показва друго: Има много измамници, хора ,които не знаят какво обещават, а трудно го изпълняват, често сме търсени от фирми, загубили доверие в SEO.

  3. Референции - при всички положения търсете референции. На запад референцията е задължителна за всеки бизнес. В България това също набира популярност, но все още се отнасяме с пренебрежение към този, за нас силен коз. В референцията можете да научите много за екипа, за това как се е справил с предишните клиенти, можете да се свържете с фирмите, обслужени от тази фирма - почти на 100% биха Ви дали мнение за работата с фирмата и детайли относно сериозността и рейтинга им. Затова тофи фактор в бизнеса днес е ключов.SEO ServicesКаквото и да говорим, тази услуга продава и то много. Излиза евтина, а доста често е и дълготрайна. Имаме веднъж инвестиция, а дълго време реинвестиция. Сега е мястото да споменем, че от компанията ВИСЕО ЕООД предлагат и месечно обслужване за запазване на позиции в търсещите машини - услуга, която се препоръчва, тъй като конкуренцията става все по-голяма във всяка ниша, както на българският пазар, така и на международният.
Изкажи се!

There are no posts in the Shoutbox

Ангел Порязов - Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista

Poryazov.com © 2012-2017 | Всички права запазени!

Ангел Порязов - Poltargaista

Криейтив Комънс договор