Изработка на фирмено лого

Изработка на фирмено лого според нуждите на дадена фирма е широко разпространено явление. Тази практика на унификация и запознаване с фирмата, чрез логото й не е от вчера или днес. Практиката е наложила много успешни лога до момента и те са се превърнали в мощен генератор на клиенти и бизнес партньори. Кой, кога и защо е измислил логото няма голямо значение, по-важното е че логото е носител на уникална информация за една фирма.…

Видове селскостопански плугове

Земеделието съществува от векове и благодарение на него много хора намират препитание и са преживявали през годините. Едни от най-важните инструменти, които всеки добър фермер трябва да притежава са плуговете. Всъщност плуга е това приспособление, което земеделецът използва, за да оре почвата. Орането е необходимо, за да подготви почвата за засяване. Без плуг, няма оран. Поради тази причина, земеделието е немислимо без него! През годините, плуговете са напреднали главозамайващо и в днешно време съществуват различни видове, които са на разположение за съвременния фермер.…

Флаерите - един изпитан начин за реклама

Много хора търсят ефективен начин за реклама на частния си бизнес, но не се сещат за добрите стари флаери. Днес е модерно да имаме сайт в интернет и да рекламираме чрез радио и телевизия. Въпреки всичко класическите печатни материали не са за пренебрегване, тъй като вършат много добра работа за популяризиране на марка, услуга или продукт.…

Нека стартираме с това "Какво е бизнес"? Чувайки думата "бизнес" първото нещо, което ми хрумва, е да проверя в търсачката на Google. Интересен и смразяващ факт за мен беше, че резултатите, които ми излязоха на първата страница, не задоволиха безграничното ми любопитство. Това ме наведе на мисълта, че бизнесът е толкова широко понятие, колкото сами го създадете.

Темата за бизнеса е почти уеднаквена с безкрайността на Вселената. Невъзможно е да се изчерпим, говорейки за нея. Всеки сам тълкува бизнеса, спрямо личните си интереси, възгледи, приоритети, планове, намерения и т.н. Ние гледаме на нещата по свой собствен начин и това предизвиква различното управление на един и същи бизнес от няколко отделни индивида. Независимо от това дали пред нас е поставен конкретен бизнес модел, то нюхът, който сме облагородили, ни подтиква да действаме в различни посоки.

Нека се върнем на първото изречение, а то е: "Какво е бизнес"? Бизнесът е отражение на самите вас и вътрешните ви убеждения.

Преведена от английски, думата "бизнес" означава да бъдеш зает. Но не това е основното, до което да достигнете. Научавайки се сами да ръководите бизнес, то значи сте се научили как да управлявате цяла една държава.

В тази категория ще се сблъскате с информативни, интересни, любопитни, актуални и свръх въздействащи текстове, които биха ви послужили като основен инструмент, при управление както на свой собствен бизнес, така и на нечий друг.

Опитвайки се да обуем чуждите обувки, с които да извървим пътя на непознатия, има селектирани непреброим брой статии, чрез които ще доловите тънката нишка на това как да бъдете лидери и в каква посока да развивате дейността си. Стремежът да се обхванат колкото може по-обширен кръг от теми, даде този резултат, а именно категорията "Бизнес".

Надявам се всеки изписан ред да ви бъде от полза в трудни, неразгадаеми или непознати светове, в които човек изпада, докато се опитва да създаде и ръководи бизнес, било то малък или голям!

Page 1 of 5

Изкажи се!

There are no posts in the Shoutbox

Ангел Порязов - Poltargaista

Ангел Порязов - Poltargaista

Poryazov.com © 2012-2017 | Всички права запазени!

Ангел Порязов - Poltargaista

Криейтив Комънс договор